Een tijdje geleden schreef ik al eens een review over het New Neutral palette en twee lipsticks welke ik had gekocht. De kleurtjes die ik toen koos waren Velvet en en Cashmere. Inmiddels zijn er nieuwe kleurtjes uit en koos ik dit keer voor Tease en Undress, lees je mee?

 

New Neutral lipstick Tease

Een tijdje geleden kocht ik voor het eerst een New Neutral lipstick van Revolution Pro. Deze lipsticks waren mij zo bevallen dat ik gelijk twee nieuwe kocht vanuit de nieuwe kleurtjes. De kleur Tease is een mooie verleidelijke wat donkere kleur welke eigenlijk wel bij elke gelegenheid past. De lipstick is zo gemakkelijk aan te brengen, heeft een onwijs goede dekking en blijft ook erg goed zitten!

De lipstick in kleur Tease in onder andere te koop bij de Boozyshop voor €5,95

 

New Neutral lipstick New Neutral lipstick New Neutral lipstick

 

New Neutral lipstick Undress

Het kleurtje undress is wat lichter en heeft een soort roze ondertoon in de lipstick. Deze kleur bevalt mij persoonlijk wel erg goed en zou ik zeker dagelijks gebruiken. Naast dat de kleurtjes erg mooi zijn is de verpakking ook een echte eyecatcher! Vind je ook niet? De lipstick in kleur Undress is onder andere te koop bij de Boozyshop voor €5,95

 

New Neutral lipstick New Neutral lipstick New Neutral lipstick

 

Voor welk kleurtje zou jij gaan Tease of Undress?

2 Reacties

  1. Erg mooi. Ik heb zelf de kleur Vamped in mijn collectie. Wil er zeker meer kleuren van!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: