tHet Revolution Pro new neutral palette is een van de vele dupes van het Huda Beauty palette. Ik heb ook al een review geschreven over de Catrice dupe nude peony en de W7 dupe socialite.

 

New neutral palette

Het new neutral oogschaduw palette bevat 17 verschillende tinten en 1 base. De kleuren in het palette hebben een matte, shimmer of glitter finish. Met het palette kun je een mooie nude look maken maar ook een hele opvallende look. De kleuren in het palette zijn erg goed gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Daarnaast is het palette ook nog eens cruelty free! Het palette kost 12,95

 

new neutral new neutral new neutral

 

Revolution pro new neutral satin matte lipsticks

De new neutral lipsticks zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Ik heb zelf de velvet (een donkerroze tint) en de cashmere (een nude tint) gekocht. Ze zijn ook nog verkrijgbaar in Vamped (donkerrood), Thirst (roodroze), Stripped (nuderoze) en Stiletto (felrood). De lipsticks zijn hooggepigmenteerd, hebben een satijn matte finish en hydrateren tegelijkertijd de lippen. Daarnaast zijn dee lipsticks ook nog eens volledig cruelty free! De lipsticks kosten €5,95 per stuk.

 

new neutral new neutral new neutral

 

Swatches

Ik was erg tevreden over de swatches, ook de matte kleuren vond ik in dit palette erg goed gepigmenteerd. De shimmers in het palette zijn helemaal geweldig en dan nog maar niet te spreken over de glitters! Wow, wow, wow! De lipsticks zijn ook erg goed gepigmenteerd en laat ik hieronder bij de make-up look ook zien in een lipswatch.

 

 

Make-up look

Helaas weet ik niet meer welke kleuren ik gebruikt heb voor de look. Ik had het wellicht op moeten schrijven, want het is al een tijdje geleden. Helaas moeten reviews soms wat langer wachten omdat ik niet meer dan 5 keer per wil posten op dit moment. Voor mijn full face look gebruik ik de kleur cashmere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van het palette? Voor welke kleur lipstick zou jij gaan?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: