New romantic palette van Beautybay

Na het succes met de twee nieuwe Beautybay palettes vorig jaar (Book of Magic en Sunset Horizons) was ik enorm blij dat het nieuwe palette uitkwam. Het New Romantic palette is er ook eentje welke helemaal in mijn smaak past, want ik draag graag roze kleuren.

 

New Romantic palette

Het New Romantic palette is het meest recente palette van Beautybay. Het bevat 20 pan oogschaduw met roze, rode en andere bloemige kleuren voor een mooie romantische look. Het palette bevat een aantal zachte kleuren en ook een aantal fellere en diepere kleuren. Er is een ruime afwisseling aan matte kleuren en shimmers waar ik altijd erg blij van wordt. Het palette is Vegan, Cruelty Free en verkrijgbaar bij Beautybay zelf voor €18,-. Ik vind dit zelf echt een goede prijs voor de kwaliteit van deze palettes.

 

New romanticNew romantic New romanticNew romantic

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Vanilla, Birthday, Oyster, Flamingo en Lingerie. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Milkshake, Chintz, Claret, Queen en Smoothie. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Penny, Embers, Raspberry, Mars en Royal. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Muffin, Khaki, Saddle, Valentine en Ink. Over de swatches ben ik eigenlijk wel erg tevreden. De eerste rij begint nog vrij zacht, maar de tweede rij is gelijk lekker fel en aanwezig helemaal waar ik van hou. Dit is van de vier rijen ook wel echt mijn absolute favoriet.

 

 

Make-up looks

Voor mijn look heb ik de kleuren Ink (matte), Claret (matte) en een beetje Chintz (shimmer) gebruikt. Mijn idee was een beetje om de donkere kant op te gaan met deze eerste look en dat te combineren met een fierce rode lipstick. Ik ben zelf erg blij met het eindresultaat. De kleuren waren erg fijn en ook weer onwijs goed gepigmenteerd. Mijn idee voor de tweede look is om het om te draaien met een rode make-up look en een black lipstick. Maar er zullen uiteraard nog wel meer looks volgen met dit fijne palette.

 

New romanticNew romantic New romanticNew romantic New romanticNew romantic

 

Wat vind jij van het new romantic palette? Heb jij al een Beautybay palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.