Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Newest Essence Cosmetics producten 2022!

Met de nieuwe lente/zomer collectie zijn er weer een hoop leuke nieuwe Essence Cosmetics producten uitgekomen. Het grote voordeel is dat Essence voor iedereen vrijwel betaalbaar is. En daarbij meestal ook nog eens van goede kwaliteit. Ik probeerde een aantal dingen voor jullie uit… Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Fix & Last jelly primer

De Fix & Last jelly primer is een van de newest Essence cosmetics producten. Ik ben gek op goedkope primers en deze jelly primer sprak mij erg aan omdat het mij deed denken aan de jelly primer van Huda Beauty. Ik heb de primer inmiddels al een tijdje in gebruik en ben er ook erg tevreden mee. En ik zou het dan ook zeker weer opnieuw aanschaffen! De jelly primer kost €3,95 en is onder andere bij de Boozyshop te koop.

 

Newest Essence Cosmetics producten

 

Hydro Hero under eye stick

Ik gebruik graag producten voor de gevoelige huid onder de ogen zoals een oogcrème of oog patches. Maar naar deze stick was ik ook gelijk erg benieuwd. De Hydro hero under eye stick bevat onder andere Panthenol, Niacinamide en Aloe vera en heeft een hydraterende en voedende werking. Het zorgt er onder andere voor dat de huid er onder de ogen minder vermoeid uitziet. De stick kost €2,95 per stuk.

 

Newest Essence Cosmetics producten Newest Essence Cosmetics producten

 

Essence Electric Glow

Eigenlijk wil je deze Electric Glow lipstick al hebben vanwege de verpakking en de gave lipstick natuurlijk zelf. De electric glow lipstick is een PH changing lipstick en de uiteindelijke kleur wordt dus bepaald door de PH waarde van jouw lippen. Daardoor heeft het bij iedereen een ander effect! De lipstick kost €2,95 per stuk.

 

Newest Essence Cosmetics productenNewest Essence Cosmetics producten

 

Essence Hydro gel eye patches

Er zijn twee verschillende soorten eye patches in deze newest Essence cosmetics collection uitgekomen. De eerste zijn de eye patches met onder andere vitamin C en hyaluronic acid welke een hydraterend effect hebben maar ook tegen de vermoeide huid helpen. Het tweede setje bevat onder andere pink berries en hyaluronic acid en hebben een heerlijk hydraterend en verkoelend effect. Beide zijn heerlijk als je ze net even iets koeler gebruikt en voor het gebruik even in de koelkast (of je beauty fridge legt). De eye patches kosten €1,59 per setje.

 

Newest Essence Cosmetics productenNewest Essence Cosmetics producten

 

Essence daily drop of beauty sleep face serum

Er zijn ook twee nieuwe serums uitgekomen in een super leuke verpakking. Het eerste serum bevat 7% lavendelwater wat ervoor zorgt dat de huid gekalmeerd wordt en de geur van lavendel geeft ook een ontspannen gevoel voor het slapen gaan. Daarom past deze variant ideaal in je avondroutine. De drop of beauty sleep face serum kost €3,95 en is onder andere bij Boozyshop te koop…

 

Newest Essence Cosmetics producten Newest Essence Cosmetics producten

 

Essence daily drop of energy face serum

Het laatste product is het Essence energy face serum. Het serum bevat onder andere Vitamine C wat ervoor zorgt dat de huidveroudering wordt verminderd. Daarnaast ruikt het serum heerlijk naar citrus wat een mooi begin voor de dag is! Het serum heeft met deze handige verpakking ook gelijk een handig druppel systeem waardoor je het serum goed kunt doseren. Het serum kost €3,95 per stuk.

 

Newest Essence Cosmetics producten Newest Essence Cosmetics producten

 

Heb jij al iets van de Newest Essence Cosmetics producten geprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: