Ik heb de laatste tijd wat minder Femmeluxe reviews dan normaal. Het nieuwe bloggersprogramma doet het pas weer een tijdje maar de kleding wordt nu een stuk minder vaak aangevuld/gewisseld en niet alles spreekt mij aan. Uiteraard ga ik geen kleding bestellen als ik er zelf niks meer mee ga doen. In deze blog kocht ik 3 leuke blouse combinaties, lees je mee?

 

Denim shirt dress

Het eerste item en dit is een van de Newest fashion item van Femmeluxe wat ik bestelde is een soort denim/blouse dress. Deze ziet er qua stof echt heel goed kwalitatief uit en ook mooi afgewerkt. De maat viel verrassend genoeg helemaal goed. Alleen over de lengte is nog het een en ander te discussiëren het kan voor mij namelijk echt niet als jurk door maar meer als een long shirt/long blouse. Daarom heb ik ook geen full size foto gemaakt ik moet nog even bedenken waarmee ik het ga combineren. Ik wilde dit allereerst gaan combineren met overknee boots maar dat is met deze lengte helaas niet haalbaar. De denim shirt dress vind je onder Dresses.

 

Newest fashionNewest fashion

 

Mini blouse dress

Deze outfit zijn eigenlijk twee items van de Newest fashion gecombineerd. Ik heb een mini blouse dress besteld in white. En voor daarover heb ik een sleeveless pull over dress besteld. Deze heb ik in twee kleuren besteld in wit/zwart en in zwart/wit deze is hieronder te zien. Voor beide outfits heb ik uiteraard dezelfde onderblouse besteld. Allereerst over de mini blouse dress deze is ook echt weer mini want als jurkje kan het bij mij echt niet doorgaan. Ook daarom heb ik bij deze outfits geen full body foto’s gemaakt. De blouse zelf ziet er verder wel mooi en kwalitatief goed uit, qua maat valt het jurkje ook heel goed behalve de eerste twee knoopjes onder mijn borsten dit is namelijk een soort corset achtige blouse en met mijn grote cup gaan deze echt net aan dicht. Ohja van de blouse zelf heb ik geen losse foto’s gemaakt omdat het zonder item erover best doorzichtig is en mijn lingerie hoefde niet op de foto haha.

De twee pull overs vond ik er super leuk uitzien op de foto’s en daarom bestelde ik ze ook allebei. De stof ziet er goed uit de afwerkingen zijn ook mooi en de maat valt ook super. Alleen ook hier is de lengte voor mij echt weer te kort. Ik vind uiteindelijk zelf de wit/zwarte (eerste twee foto’s) het leukste staan en moet nog even bedenken wat ik hieronder ga dragen. Ook deze twee combinaties wilde ik allereerst combineren met overknee boots. Maar dat is vanwege de lengte ook helaas niet haalbaar. Wellicht dat het wel leuk staat met een strakke leren legging. Zowel de blouse dress als de rib dresses vind je onder Dresses.

 

Newest FashionNewest fashionNewest fashionNewest fashion

 

Wat vind jij de leukste outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: