Sinds ik in Oostenrijk woon is de Action helaas van 5 minuten afstand naar 50 minuten afstand veranderd. Soms mis ik het wel heel erg maar nu ik er maar maandelijks kom vind je soms ook wat leukere dingen die je met een snel regelmatig bezoek wellicht mist. Ik heb een aantal dingen meegenomen waar ik erg benieuwd naar was. Kom je gezellig meelezen?

 

Tea Time – Cold Infusion

De eerste twee items die ik in mijn newest September Action haul laat zien zijn deze twee verschillende thee varianten. Ik ben zelf gek op thee en ben de laatste tijd eigenlijk voornamelijk verse losse thee aan het gebruiken. Maar dat je met deze theezakjes een soort ice tea kan maken vond ik wel heel erg interessant. Ik nam twee verschillende varianten mee een met strawberry & Raspberry en een met Lemon, lime & mint.

Het enige wat je hoeft te doen is 1 theezakje met 200 ml koud water te mengen en dit 5 tot 8 minuten in te laten trekken. Het is dus ook heel erg handig voor onderweg als je wat verfrissends wil. Volgens mij betaalde ik per verpakking €0,99 cent voor 12 theezakjes. Dit is wel een erg interessante en leuke prijs om zoiets uit te proberen…

 

Newest September Action haul Newest September Action haul

 

Epsom Salts

Ik neem zelf regelmatig graag een bad, maar een heerlijke badzout of olie loopt al snel in de prijs omhoog. Deze badzout van Elysium SPA Epsom Salts kosten maar €1,11 voor een vrij grote verpakking van 500 gram. Ik nam de twee verschillende varianten in Lavendel en Eucalyptus mee. De lavendelgeur is heerlijk om te relaxen voor het slapen gaan en de Eucalyptus is heerlijk bij spierpijn maar ook bij een verkoudheid. Beide producten bevallen tot nu toe erg goed en ik zou deze zeker weer opnieuw aanschaffen.

 

Newest September Action haulNewest September Action haul

 

Max & More Magic Mango scented setting powder

De scented setting powder van Max & More is mij uiteraard al bekend. Van de coconut geur heb ik destijds flink ingeslagen en elke keer dat ik een nieuwe geur zie probeer ik deze ook graag uit. Voor de prijs van €2,49 ben ik echt enorm tevreden over deze setting powder. Ik gebruik de verschillende geuren afwisselend maar bij elke look waar ik ga baken gebruik ik altijd deze setting powder van Max & More. Wat mij betreft is dit een onwijs goede dikke budget aanrader!!

 

Newest September Action haul

 

Welk product uit deze Newest September Action haul zou jij willen uitproberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: