Ik ben gek op de gezichtsmaskers van The Body Shop en eigenlijk is het wel een goal om ze allemaal eens uit te proberen. Ik heb er al een hoop geprobeerd en dit keer is het de beurt aan het Nicaraguan coffee maskers. Did you say coffee? Ik ben al geïnteresseerd! Lees je mee?

 

The Body Shop – Nicaraguan coffee masker

Het Nicaraguan coffee masker bevat koffiebonen uit Nicaragua, cacaoboter en sheabutter uit Ghana en Biologische rietsuiker uit Paraguay. The Body Shop is hun erg bewust betreft ingrediënten en al deze genoemde ingrediënten zijn gekocht via de Community Fair Trade. Het masker is geschikt voor de vermoeide huid (hieronder wordt verstaan een doffe huid, ongelijkmatige huid of een vale teint op de huid). Het masker gaat de vermoeide huid tegen en zorgt voor een verkwikkend effect, een frissere tint, minder zichtbare poriën door de lichte scrubbende werking. Dit allemaal zorgt voor een uitgeruste uitstraling. Nog een klein voordeel voor de liefhebbers het masker ruikt echt onwijs heerlijk (maar wel sterk) naar coffee!! Yess schenk maar in… Ik bedoel smeren maar!

 

Nicaraguan coffeeNicaraguan coffee

 

Hoe gebruik je het masker? Je brengt een masker altijd aan op een droge maar gereinigd gezicht. Het gebied rondom de ogen en lippen laat je hierbij altijd vrij. Maar je kunt wel je hals en decolleté meenemen. In dit geval heeft het masker een inwerktijd nodig van 5 minuten. Bij het verwijderen kun je lauwwarm water en het Muslin Cloth (ook van The Body Shop) gebruiken. Omdat het masker ook een milde scrub werking heeft kun je het beste ronddraaiende bewegingen maken zodat je de huid mild scrubt. Aanbevolen wordt om het masker 2 tot 3 keer per week te gebruiken.

 

Nicaraguan coffee

 

Een probeer verpakking van 15 ml kost €6,- en het formaat wat ik heb van 75 ml kost €20,-. Dit is wat mij betreft het masker ook zeker wel waard!

 

 

Welk masker gebruik jij momenteel?

3 Reacties

  1. Ik ken wel coffee scrubs, maar maskers heb ik nog niet geprobeerd! Ik ben fan van sheetmasks, het jake jamie aardbeienmasker en een honingmasker, en …. Veel teveel eigenlijk!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: