Allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen, 2017 is voorbij gevlogen en is voor mij een bewogen jaar geweest met veel emotionele en aangrijpende gebeurtenissen. Mijn planning was om in 2018 weer vers te gaan starten met bloggen en oh wat ben ik blij en trots dat ik de stap heb kunnen zetten om eind oktober 2017 de draad alweer op te pakken. Ik was eerst van plan om een terugblik blog te gaan schrijven over 2017, maar omdat ik merk dat terugdenken hieraan veel emotie bij mij los brengt heb ik besloten om hier nog even mee te wachten, ik zit volop nog in het revalidatie traject en wil uiteindelijk een afsluit blog gaan maken zodra ik hier helemaal klaar ben.

 

Voor nu kijk ik liever uit naar een mooi 2018 die voor mij de volgende trefwoorden bevatten: (ik heb dus geen lijstje met goede voornemens gemaakt)

 • Nieuwjaar
 • Gezondheid
 • Creativiteit
 • Energie
 • Passie
 • Geduld
 • Respect
 • Ontspanning
 • Durf

 

Mijn drie beste blogs van afgelopen jaar? (ook al ben ik er pas weer sinds eind oktober) zijn:

 1. Pupa Milano Gouden topcoat
 2. DM Balea advent kalender
 3. Instagrammers advent kalender

 

Dan nu terug naar de nieuwjaar bloggershop winaktie waar deze blog ook over gaat.

Rond het nieuwjaar worden er altijd leuke winakties georganiseerd door bloggers. Ik volg Celine van the beautyboulevard al een tijdje op Instagram, Celine benaderde mij of ik interesse had om mee te doen aan deze leuke en grote give away. Gezien ik het altijd leuk vind om lezers en volgers te bedanken heb ik natuurlijk gelijk ja gezegd. Celine organiseert deze hop samen met Tessa van Daily Inception welke ik ook al volgde op instagram.

 

Wat is een bloggershop?

In een bloggershop wordt je via de ene blog doorverwezen naar een andere leuke collega blogger welke ook weer doorverwijst tot de ronde met alle deelnemende bloggers compleet is.

Bij een leuke bloggershop hoort natuurlijk ook een leuke give away!!

 


Wat is mijn winaktie:

Ik blog hoofdzakelijk over beauty en wat is er met beauty nou het meest belangrijk? Je huid goed te reinigen!! Daarom geef ik een heerlijk reinigingspakket 8 deling twv €12,00 weg. Het pakket is volledig vegan en bevat zowel producten voor de normale & gemengde huid en voor de droge en gevoelige huid. Leuk om dus te delen met je bestie!

 

Het pakket bevat de volgende producten:

 • Reinigingsdoekjes 3 in 1 verfrissend (25 stuks)
 • Reinigingsdoekjes 3 in 1 verzorgend (25 stuks)
 • Zachte reinigingsschuim 150 ml
 • Milde reinigingsschuim 150 ml
 • Verfrissende wasgel 150 ml
 • Zachte wascreme 150 ml
 • Verfrissend gezichtswater 200 ml
 • Verzorgend gezichtswater 200 ml

 

nieuwjaar nieuwjaar nieuwjaar nieuwjaar


Wat moet je doen om te winnen?

Er zijn meerdere mogelijkheden en meerdere kansen om te winnen.

1) Volg mij op Instagram, en reageer op de bijbehorende bloggershop post van mij, tag hierin minimaal 1 vriendin (meer taggen is meer kansen)

2) Volg mij op facebook, en reageer op de bijbehorende bloggershop post van mij, tag hierin minimaal 1 vriendin (meer taggen is meer kansen)

3) Lees mijn bloggershop post op mijn website (doe je nu dus al) en reageer hieronder via wordpress comments of facebook (vergeet niet je vriendinnen hier ook naar door te verwijzen)

Doe je dus op alledrie deze manieren mee, schrijf ik je naam ook 3 keer op!

Let op: Deze winaktie is alleen geldig in Nederland & Belgie


Voel je je vandaag lucky en wil je nog een gokje wagen om nog een give away te kunnen winnen?

Ga dan naar de blog van Thatslife , Daan is gewoon een cool mom die onder andere blogt over lifestyle, het moederschap en afvallen (hier kunnen we ons allemaal wel aan relateren niet?) Hier kun je een heerlijk pakket winnen van een merk waar we allemaal wel gek op zijn, dus snel erheen klikken (maar wel eerst even mijn blog aflezen haha)

Stap je morgen met je goede been uit bed? Doe dan morgen mee bij de winaktie van Daily Inception. 

Je kunt deelnemen aan deze winaktie t/m zondag 14 januari 12:00

33 Reacties

 1. Oeh Balea! Is dit niet alleen in Duitsland te koop? In ieder geval heel leuk, ben heel benieuwd hoe fijn ze zijn!

 2. Ben hierheen gehopt 🙂 Wat een leuk blog! Ik maak graag kans op dit lekkere pakket; ben dol o pBalea producten <3

 3. Ik doe heel erg graag mee! Erg ik woon dichtbij de Duitse grens. Maar ik kom er weinig omdat het te vermoeiend is als je ziek bent. Als het echt gaat bevallen. Dan kunnen mijn vriendinnen eindelijk Wat Voor me doen

 4. Ik doe graag mee, vind balea een fijn merk.
  Volg je op facebook & Instagram.

 5. Ik ben fan van Balea en ben blij met deze actie! Jammer dat Duitsland ver weg is, dus leuk om via deze weg kans te maken.

 6. Leuke winactie, door mijn stage in Duitsland ben ik verliefd geraakt op dit merk, zo jammer dat er geen DM in Nederland zit! 🙁

 7. De beste wensen!
  Leuk en ik doe heel graag mee omdat ik zoveel goeds over dit merk lees op diverse blogs….
  Ik zou dolgraag deze te winnen producten willen testen…..
  Ben er zo benieuwd naar.
  Alles doe ik wat nodig is.

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 8. Prachtig deze bloggershop!! Tamara ik wens je een fantastisch 2018! Doe graag mee en ik vind het ook geweldig dat dit Vegan is!!

 9. Wat een mooie steekwoorden voor aankomend jaar! Komt erg overheen met wat wil ook graag meer wil gaan ervaren. De actie is trouwens ook helemaal top.

 10. \allereerst de beste wensen. Lijkt me een fijn pakket! Laatst voor het eerst wat van dit merk gebruikt en ik was enthousiast. Zou graag met meer producten kennis maken, dus ik doe graag mee.

 11. IK had die dm adventskalender ook wel willen hebben, gaaf dat je die had! leuke populaire posts ! Ik wil graag meedoen met de winactie, want ik ben dol op Balea en heb nieuwe gezichts reinigers nodig haha

 12. Ik loot graag mee voor deze fijne actie, heb ook via Insta en Facebook meegedaan

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: