Beauty,  Gezondheid,  Skincare,  Vegan

Nieuwjaar bloghop – De 1e winaktie v/h nieuwjaar

Allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen, 2017 is voorbij gevlogen en is voor mij een bewogen jaar geweest met veel emotionele en aangrijpende gebeurtenissen. Mijn planning was om in 2018 weer vers te gaan starten met bloggen en oh wat ben ik blij en trots dat ik de stap heb kunnen zetten om eind oktober 2017 de draad alweer op te pakken. Ik was eerst van plan om een terugblik blog te gaan schrijven over 2017, maar omdat ik merk dat terugdenken hieraan veel emotie bij mij los brengt heb ik besloten om hier nog even mee te wachten, ik zit volop nog in het revalidatie traject en wil uiteindelijk een afsluit blog gaan maken zodra ik hier helemaal klaar ben.

 

Voor nu kijk ik liever uit naar een mooi 2018 die voor mij de volgende trefwoorden bevatten: (ik heb dus geen lijstje met goede voornemens gemaakt)

 • Nieuwjaar
 • Gezondheid
 • Creativiteit
 • Energie
 • Passie
 • Geduld
 • Respect
 • Ontspanning
 • Durf

 

Mijn drie beste blogs van afgelopen jaar? (ook al ben ik er pas weer sinds eind oktober) zijn:

 1. Pupa Milano Gouden topcoat
 2. DM Balea advent kalender
 3. Instagrammers advent kalender

 

Dan nu terug naar de nieuwjaar bloggershop winaktie waar deze blog ook over gaat.

Rond het nieuwjaar worden er altijd leuke winakties georganiseerd door bloggers. Ik volg Celine van the beautyboulevard al een tijdje op Instagram, Celine benaderde mij of ik interesse had om mee te doen aan deze leuke en grote give away. Gezien ik het altijd leuk vind om lezers en volgers te bedanken heb ik natuurlijk gelijk ja gezegd. Celine organiseert deze hop samen met Tessa van Daily Inception welke ik ook al volgde op instagram.

 

Wat is een bloggershop?

In een bloggershop wordt je via de ene blog doorverwezen naar een andere leuke collega blogger welke ook weer doorverwijst tot de ronde met alle deelnemende bloggers compleet is.

Bij een leuke bloggershop hoort natuurlijk ook een leuke give away!!

 


Wat is mijn winaktie:

Ik blog hoofdzakelijk over beauty en wat is er met beauty nou het meest belangrijk? Je huid goed te reinigen!! Daarom geef ik een heerlijk reinigingspakket 8 deling twv €12,00 weg. Het pakket is volledig vegan en bevat zowel producten voor de normale & gemengde huid en voor de droge en gevoelige huid. Leuk om dus te delen met je bestie!

 

Het pakket bevat de volgende producten:

 • Reinigingsdoekjes 3 in 1 verfrissend (25 stuks)
 • Reinigingsdoekjes 3 in 1 verzorgend (25 stuks)
 • Zachte reinigingsschuim 150 ml
 • Milde reinigingsschuim 150 ml
 • Verfrissende wasgel 150 ml
 • Zachte wascreme 150 ml
 • Verfrissend gezichtswater 200 ml
 • Verzorgend gezichtswater 200 ml

 

nieuwjaar nieuwjaar nieuwjaar nieuwjaar


Wat moet je doen om te winnen?

Er zijn meerdere mogelijkheden en meerdere kansen om te winnen.

1) Volg mij op Instagram, en reageer op de bijbehorende bloggershop post van mij, tag hierin minimaal 1 vriendin (meer taggen is meer kansen)

2) Volg mij op facebook, en reageer op de bijbehorende bloggershop post van mij, tag hierin minimaal 1 vriendin (meer taggen is meer kansen)

3) Lees mijn bloggershop post op mijn website (doe je nu dus al) en reageer hieronder via wordpress comments of facebook (vergeet niet je vriendinnen hier ook naar door te verwijzen)

Doe je dus op alledrie deze manieren mee, schrijf ik je naam ook 3 keer op!

Let op: Deze winaktie is alleen geldig in Nederland & Belgie


Voel je je vandaag lucky en wil je nog een gokje wagen om nog een give away te kunnen winnen?

Ga dan naar de blog van Thatslife , Daan is gewoon een cool mom die onder andere blogt over lifestyle, het moederschap en afvallen (hier kunnen we ons allemaal wel aan relateren niet?) Hier kun je een heerlijk pakket winnen van een merk waar we allemaal wel gek op zijn, dus snel erheen klikken (maar wel eerst even mijn blog aflezen haha)

Stap je morgen met je goede been uit bed? Doe dan morgen mee bij de winaktie van Daily Inception. 

Je kunt deelnemen aan deze winaktie t/m zondag 14 januari 12:00

33 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: