Ik was al een tijdje verliefd op het OFRA setje in samenwerking met Nikkie tutorials. Dit setje bevat 3 soorten lipgloss en 1 highlighter met 3 verschillende kleuren. Toen het setje 30% korting had op Boozyshop heb ik het uiteindelijk gekocht!

 

lipgloss lipgloss

 

Het setje bevat drie soorten lipglosses

In de tinten Nude Potion, Coven en Spell (op de foto hierboven is dit van rechts naar links). Ik was hier erg benieuwd naar omdat ik er al erg veel over gehoord had. Van deze drie kleuren zou ik de donkere Coven misschien niet zo snel gebruiken maar de andere twee zijn zeker wel kleurtjes waar ik mee naar buiten zou gaan.

 

lipgloss
Nude Potion
lipgloss
Coven
lipgloss
Spell

 

Swatches van de lipgloss

Ik vond de lipgloss vrij gemakkelijk aanbrengen, alleen met de donkere Coven ben ik een aantal keer uitgeschoten wat iets lastiger was om te corrigeren. Toch ben ik tevreden over alledrie de lipglosses hun pigmentatie. De lipgloss is niet heel erg lasting, met iets drinken of eten gaat het er helaas wel af (vooral de spell gaat er snel af). Maar met een aantal keer een klein beetje bijwerken heb je toch de hele dag een mooi kleurtje op.

 

lipgloss
Nude Potion
Nude Potion
lipgloss
Coven
Coven
lipgloss
Spell
Spell

 

Trio highlighter setje

Het highlighter doosje bevat 3 verschillende kleuren. Je kunt deze kleuren prima van elkaar afzonderlijk gebruiken maar het trio is ook erg mooi om te mengen. In de onderste drie make-up looks heb ik naast de lipgloss ook de highlighters gebruikt.

 

lipgloss lipgloss

Nude Potion
Coven
Spell

 

Het setje kost normaal rond de €70,- dit zou ik er zelf niet snel voor betalen.

Ik heb het in de aanbieding gekocht voor ca €30,- bij Boozyshop dit vind ik een mooie prijs voor drie lipglosses en een trio highlighter. Zou ik het setje opnieuw aanschaffen? Nee dit niet! De kleuren Nude Potion en Spell zou ik wel los opnieuw kopen en de lichtste kleur van het highlighter trio vond ik ook de mooiste, deze zou ik ook zeker los aanschaffen.

 

Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd welke jij het mooist vind?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: