Nikkie x Beautybay eyeshadow palette

De samenwerking van Nikkie x Beautybay was zeker een veelbesproken samenwerking vorig jaar. Er ging een grote hype rondom het limited edition palette maar er was ook veel twijfel. Na lang liggen pakte ik het palette er maar eens bij. Lees je mee verder?

 

Nikkie x Beautybay

Ik kocht het Nikkie x Beautybay palette eigenlijk gelijk al bij de eerste lancering ondanks dat ik er nog niet helemaal over uit was wat ik ervan vond. Ik wilde natuurlijk geen spijt hebben en mislopen omdat het zo leek alsof het een Limited Edition was. Maar het palette is nog steeds te koop bij Beautybay voor €30,- Met hoe het palette er uit de voorkant uitziet had ik eigenlijk links rijen met felle kleuren verwacht en rechts rijen met donkere kleuren. Maar eigenlijk is het palette binnenin gewoon een soort mengelmoesje van felle kleurtjes en nude kleurtjes. Ik vind het wel fijn dat er een goede afwisseling aan matte kleuren en shimmers inzit.

 

NikkieNikkie NikkieNikkie Nikkie

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Redemption, Blend & Snap!, Ivy, Slasher en 5am. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Roxy Catan, Vla, Mikai, Mila en Underground. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Plot Twist, Aura, Basic Trut, All-In en Ew. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Pride, Zomer, Mama Tutorials, Amsterdamn en Mr Tutorials. Ik moet eerlijk zeggen dat de swatches er allemaal wel goed uitzien. Mijn oog wordt voornamelijk echt getrokken naar de fellere kleuren zoals de roze, gele, rode, groene en de mooie blauwe uit de laatste rij.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk alleen de kleur Blend & Snap! gebruikt. Ik heb voor mijn doel in 2021 dat ik meer cut creases wil oefenen en met deze ben ik eigenlijk wel echt heel erg blij. Meestal heb ik altijd nog wel wat te klagen over mijn eigen make-up looks, dus een keertje positief mag ook wel haha. De lipstick is van de WetnWild myMelody collectie.

 

NikkieNikkieNikkieNikkie

 

Voor mijn tweede make-up look heb ik de kleuren Zomer (matte), Basic Trut (matte), Ew (matte) en All-in (shimmer) gebruikt. Het is vooral de groene kleur Ew welke hier natuurlijk uit springt. Uiteindelijk ben ik toch wel tevreden met het palette en ben ik blij dat ik hem toch maar eens erbij gepakt heb. Uiteraard zullen er nog meer make-up looks met het Nikkie x Beautybay palette verschijnen. Maar deze zullen op mijn instagram terecht komen, neem dus ook zeker daar een kijkje.

 

 

Heb jij het Nikkie x Beautybay palette al geprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.