Ninny Muggins palette I Heart Revolution

Ik ben echt heel eerlijk als ik zeg dat ik onwijs lang getwijfeld heb over dit palette of eigenlijk de hele ELF collectie. Ik ben namelijk geen groot fan van het merk I Heart Revolution maar elke keer als ik deze collectie zag bracht het mij toch weer aan het twijfelen. Uiteindelijk ben ik in de SALE dan toch maar overstag gegaan. Maar ben ik er nu dan toch tevreden over of heb ik er spijt van? Kom je gezellig meelezen?

 

Ninny Muggins palette

Het Ninny Muggins ziet er op het eerste blik gewoon heel erg leuk uit! De verpakking is leuk de binnenkant is leuk, de kleurrijke binnenkant spreekt mij ook zeker wel aan. Toch heb ik al heel erg lang geen I Heart Revolution oogschaduw palettes meer gekocht omdat ik ze helaas vaak tegen vind vallen. Het palette bevat 25 pan oogschaduw en een goede afwisseling tussen mattes en shimmers. De originele prijs ligt bij €16,95 maar inmiddels is het palette in een flinke sale bij de Boozyshop en nog maar €7,95. Ik heb nog iets meer betaald omdat de sale toen minder was. Maar soms moet je dat risico nemen omdat het dan ineens weg is…

 

Ninny MugginsNinny Muggins Ninny MugginsNinny Muggins

 

Swatches

Helaas heeft het oogschaduw palette geen namen voor de kleuren. Dit vind ik zelf altijd wel een groot minpunt niet alleen is het makkelijk om de rijen met swatches te benoemen. Maar vooral bij een make-up look is het veel gemakkelijk aan te geven welke kleuren je heb gebruikt… De swatches zelf zien er redelijk goed uit sommige kleuren waren heel gemakkelijk te swatchen, andere helaas iets moeilijker. Maar toch ben ik soms verbaasd hoe weinig dit blijft zeggen. Dit kan namelijk met een make-up look totaal het tegenovergestelde zijn.

 

 

Make up look

Ik heb zoveel mogelijk felle kleurtjes uit het palette gepakt en gewoon begonnen omdat ik ook echt iets kleurrijks wilde maken. In plaats van weer een all over lid look te maken besloot ik om voor een cut crease te gaan maar dan nog wel even iets anders. Ik heb een witte cake liner gebruikt om de cut crease te markeren. En all over lid heb ik de zilveren shimmer uit het palette gebruikt. Over de shimmer was ik misschien wel het minst tevreden omdat ik het iets heftiger had willen hebben. Maar over de mattes ben ik absoluut wel te spreken. Wat mij betreft wordt dit palette toch een aanrader!

 

Ninny MugginsNinny Muggins   Ninny MugginsNinny Muggins

 

Wat vind jij van het Ninny Muggins palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.