Ik heb ze een aantal keer gemist maar hier is zoals vertrouwd weer de maskerdonderdag. Dit keer twee Nivea maskers uit de adventskalender van 2019 met onder andere een Nivea dry skin masker. Lees je mee?

 

Nivea dry skin masker

Het Nivea dry skin masker bevat een verwennende mix van honing extracten en natuurlijke amandel olie. Het masker verwent en kalmeert de droge en gespannen huid. Na het masker is de huid weer zichtbaar verzorgt. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 10 a 15 minuten waarna je het masker met een (make-up) doekje kunt verwijderen. Mijn voorkeur gaat er liever naar uit om het masker te verwijderen met een natte wasbare wattenschijf. Het masker zat bij mij in de Nivea adventskalender maar je kunt het ook los kopen voor €2,29

 

Nivea dry skinNivea dry skin

 

Nivea Fresh skin masker

Het tweede masker Good Morning fresh skin is geschikt voor de normale en gemengde huid. Het masker bevat onder andere een verfrissende menging van Aloë Vera en Vitamine E. Ook dit masker heeft een inwerktijd nodig van 10 tot 15 minuten en kan verwijderd worden met een (make-up) doekje. Mocht je overigens weleens bij de DM in Duitsland komen zijn de maskers hier €1,75 per stuk.

 

Nivea dry skinNivea dry skin 

 

Zou jij voor het dry skin of fresh skin masker gaan?

2 Reacties

  1. Het Nivea dry skin masker lijkt mij echt perfect voor mijn droge huid

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: