Ik vond de nieuwe Nivea +HY en +LA er zo interessant uitzien dat ik deze gelijk meenam. Ik ben eerlijk gezegd best tevreden met mijn Nivea reinigingsolie producten en weet niet of deze dit kan overtreffen. Maar ik vond het wel erg leuk om uit te proberen. Lees je mee?

 

Nivea +HY mizellen reinigingsgel

Het eerste product is een micellen reinigingsgel met onder andere Hyaluron (+HY). Het zorgt ervoor dat de huid of een milde wijze gereinigd wordt en make-up en andere vuiligheden van de huid verwijderd. Hierbij wordt gelijk de huid verzorgd, geeft het de huid weer de nodige vochtigheid en zorgt het voor een aangenaam verkoelend effect (voornamelijk rondom de gevoelige huid van de ogen). Omdat de huid onder de ogen een stuk dunner is merk je hier meestal als eerste eventuele irritaties. Dit is ook een van de redenen waarom ik geen kant en klare make-up doekjes meer gebruik. De Nivea +HY mizellen reinigingsgel kost €3,45 voor een verpakking van 200 ml.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk wel heel erg tevreden ben over deze reinigingsgel. Ik heb er vrij weinig van nodig in combinatie met een wasbare wattenschijf en mijn make-up is zo verwijderd. Achteraf had ik een heerlijk fris gevoel en absoluut geen roodheid of andere irritaties. Wat mij betreft dus zeker voor herhaling vatbaar.

 

Nivea +HYNivea +HY Nivea +HYNivea +HY Nivea +HY

 

Nivea +LA mizellen wasgel

Het tweede product is de Nivea +LA milchsaure mizellen wasgel. Het zorgt ervoor dat make-up en vuiligheid van de huid verwijderd wordt en eventuele onzuiverheden worden ook gelijk aangepakt. Achteraf heb je dus weer een gladde, zachte en stralende huid. Het klinkt natuurlijk ook allemaal goed en soms word ik daar zelf een beetje sceptisch van. Maar de +LA mizellen wasgel blijkt ook weer een nieuwe Nivea topper te zijn. Het verwijderd gewoon in 1 veeg bijna mijn gehele oogmake-up look en tegelijkertijd is gewoon mijn hele wasbare wattenschijf ook gelijk gereinigd. Super bizar en het verschil is ook te zien op de na foto vergeleken met de na foto van de Hyaluron mizellen reinigingsgel. Hier is de wasbare wattenschijf nog helemaal vies van mijn make-up.

Achteraf had ik ook een heerlijk zacht, fris en schoon gevoel en is deze +LA variant wat mij betreft ook zeker voor de herhaling vatbaar. Een tube van 125 ml kost 3,45 (volgens de prijzen bij DM Duitsland).

 

 

Naar welke van deze twee producten zou jouw voorkeur uitgaan?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: