Ik heb al eens een review geschreven over soortgelijke producten van Nivea. Ik ben nog steeds erg blij met de wash gel want ze doen hun werk echt super super goed. En daarom kocht ik ook deze twee nieuwe varianten. Kom je gezellig meelezen?

 

Nivea hydra skin effect micellar wash gel

De eerste twee Nivea micellar wash gel producten die ik kocht waren de macademia olie en kokosnoot olie varianten. Inmiddels zijn er weer een aantal nieuwe uitgekomen waaronder de hydra skin effect en de naturally good wash gels. De producten kosten bij de DM (Oostenrijk) €6,95 maar in Nederland bij de Kruidvat €10,49 al geld daar wel vaak een 1 + 1 actie op. De Nivea hydra skin effect is een reinigende gel/olie en is geschikt voor elke huid. Het zorgt er onder andere voor dat make-up, vuil en talg van de huid verwijderd wordt. Daarnaast zorgt de pure Hyaluron ervoor dat fijne lijntjes tegen worden gegaan.

Nivea micellar wash gelNivea micellar wash gel

 

Nivea naturally good micellar wash gel

De Nivea naturally good variant bevat onder andere Aloe Vera welke een verzorgende werking heeft. Het product is geschikt voor elke huidtype maar voor de droge huid is deze speciale vochtigheidsformule echt ideaal. De reinigingsolie verwijderd make-up van de huid en geeft daarbij de huid ook weer een stralende teint. Bovendien bevat deze variant nog eens een heerlijke frisse kalmerende geur.

Hoe gebruik je de reinigingsolie? Ik gebruik zelf 2 pompjes welke ik verdeel op mijn handen, hierna masseer ik het in op mijn nog droge gezicht. Pas dan voeg ik water toe waardoor de substantie veranderd in een soort romige/melkachtige structuur. Ik masseer het goed in en verwijder het daarna met lauwwarm water in combinatie met een van mijn make-up remover pads. Ik ben echt erg tevreden over deze producten omdat ze hun werk enorm goed doet, lang mee gaan, hygiënisch zijn en ook nog redelijk betaalbaar zijn. En ik kan deze dan ook niet meer dan alleen maar aanraden!

 

Nivea micellar wash gelNivea micellar wash gel

 

Heb jij deze wash gels van de Nivea al eens uitgeprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: