Ik vind de meeste reinigingsdoekjes altijd snel irriteren en daarom gebruik ik ze liever niet meer voor mijn gezicht. Daarom was ik erg benieuwd naar de vernieuwde Nivea reinigingsdoekjes. Ik probeerde de droge huid en de bio aloë vera variant uit. Kom je gezellig mee verder lezen?

 

Nivea reinigingsdoekjes 100% natuurlijk droge huid

Er zijn vernieuwde Nivea reinigingsdoekjes op de markt. Maar wat is er nou vernieuwd? De doekjes zijn gemaakt van 100% plantaardig weefsel en tot 95% biologisch afbreekbaar! In vergelijking met andere reinigingsdoekjes zijn deze nieuwe reinigingsdoekjes van Nivea gemaakt zonder fossiele synthetische vezels maar van duurzaam materiaal. Bovendien zijn ze ook vrij van microplastics! Wat wel belangrijk is om te weten dat make-up doekjes niet in het toilet of bij GFT gegooid mogen worden, dit in verband met de make-up resten welke niet biologisch afbreekbaar zijn. Ik gooi mijn make-up doekjes altijd zelf in een rest prullenbak welke ik bij mijn make-up tafel heb staan.

 

Nivea reinigingsdoekjes Nivea reinigingsdoekjes

 

Nivea reinigingsdoekjes 100% natuurlijk bio aloë vera

De vernieuwde Nivea reinigingsdoekjes zijn in de volgende varianten uitgekomen: 100% natural Origin reinigingsdoekjes voor de droge huid (25 doekjes), 100% natural Origin reinigingsdoekjes (25 doekjes), 100% natural Origin reinigingsdoekjes voor de gevoelige huid (25 doekjes), 100% natural Origin reinigingsdoekjes voor de droge huid (40 doekjes), 100% natural Origin micellaire reinigingsdoekjes (25 doekjes), 100% natural Origin micellaire expert reinigingsdoekjes (20 doekjes), 100% natural Origin bio aloë vera reinigingsdoekjes (25 doekjes) en 100% natural Origin reinigingsdoekjes mini (7 doekjes). Alle varianten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat zowel online als in de winkels.

Ik heb zelf de 100% natural Origin reinigingsdoekjes voor de droge huid en de 100% natural Origin reinigingsdoekjes met bio aloë vera gekregen. Ik gebruik zelf geen reinigingsdoekjes meer voor mijn gezicht. Maar voor het verwijderen van bijv swatches vind ik ze echt ideaal! Ik heb beide varianten getest tijdens een grote swatchdag. Zo heb ik op een dag wel bijna het hele pak opgebruikt, en ik moet eerlijk zijn dat ik echt verbaasd was! Ik kon vrij veel swatches per doekje verwijderen, en zelfs na het gebruik van zoveel doekjes was mijn huid absoluut niet geïrriteerd!

 

Nivea reinigingsdoekjes Nivea reinigingsdoekjes

 

Gebruik jij weleens reinigingsdoekjes? Zoja welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: