Een tijdje geleden probeerde ik al de kussenslopen van Satin beauty collection uit en daarna het nieuwste satin mondmasker. Nu zijn er weer twee nieuwe producten uit welke ik mocht reviewen, een satin sleep mask en het satin curls set. Kom je gezellig meelezen?

 

Satin Curl Set – Satin Beauty Collection

Het Satin Curl Set is geschikt voor iedereen welke voorzien wil worden van een mooi bos natuurlijke krullen. En dat allemaal zonder haarschade door warmte producten. Met het Curl Set maak je namelijk geen gebruik van warmte en krul je je haar op een natuurlijke manier. En bovendien kan het ook nog eens gebruikt worden voor elke haartype! Het Satin Curl Set is namelijk gemaakt van 100% satijn en satijn zorgt ervoor dat het haar minder pluist, minder gespleten punten heft en minder klitten. Bovendien blijven de gebruikte haarproducten in het haar zitten in plaats van in de stof (dit komt door de dichtheid van de weving).

Het set bestaat uit 1 satin curl ribbon, 2 satin scrunchie en 1 haarklip. Het set is verkrijgbaar in drie verschillende soorten kleuren: Zwart, Goud en Roze en het set kost €34,95 bij Satin Beauty Collectionzelf.

Hoe gebruik je het set? Het product werkt het beste op droog of handdoekdroog haar. Allereerst verdeel je je haar in 2 delen. Met de meegeleverde haarklem maak je de satin curls ribbon vast bovenop je hoofd (let op: zorg hierbij ervoor dat beide zijden gelijk zijn). Vervolgens draai je je haar rondom de satin curls ribbon, doe dit van je gezicht af naar achteren toe. Als laatste stap gebruik je de meegeleverde satin scrunchies om het uiteinden van je haar vast te maken aan de ribbon. Je kunt met het set gewoon gerust gaan slapen. Maar zorg er wel voor dat het minimaal 6 uur in je haar zit. Wanneer je het set gaat verwijderen begin je met de scrunchies en daarna trek je de satin curls ribbon van bovenaf uit je haar.

 

satin curl setsatin curl set satin curl setsatin curl set satin curl setsatin curl set

Satin Sleep Mask – Satin Beauty Collection

Het Satin Sleep Mask zou zorgen voor een betere en ongestoorde nachtrust. Dit omdat je met het masker niet doorhebt of het nu licht of nu donker is. Een van de belangrijkste factoren waardoor wij vaak wakker worden is namelijk het licht. Het licht geeft onze hersenen namelijk het signaal dat we moeten stoppen met slapen. Hiervoor maakt het lichaam het waakhormoon aan dat Cortisol heet. Maar naast dat het masker ervoor zorgt dat dit signaal niet wordt doorgegeven heeft het nog een aantal andere voordelen. Het heeft namelijk een verkoelende werking, het voorkomt/verminderd slaapvouwen. En het heeft een extra positieve werking/ondersteuning van je oog en/of nachtcrème.

Het Satin Sleep Mask is gemaakt van 100% polyester satijn en is verkrijgbaar in vier soorten kleuren: Zwart, Goud, Wit en Roze. Het masker kost €19,95 en wordt geleverd in een mooi zakje waarin je het masker kunt bewaren.

 

 

Ben jij al bekend met de producten van Satin beauty collection?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: