no perfume baby
Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

No perfume baby lijn van Urtekram

Babies hebben een zacht en gevoelig huidje, hierdoor is het belangrijk om geen producten te gebruiken met met een waslijst aan ”agressieve” ingrediënten. Urtekram heeft een no-perfume baby lijn uitgebracht bestaande uit vier verschillende producten. Hiervan heb ik er drie mogen testen.

 

Urtekram no-perfume baby all over wash

Omdat een baby geen ”ruwe” reiniging nodig heeft, is een zeer milde zeep al voldoende voor zijn/haar lichaam. De Urtekram no-perfume baby all over wash bevat aloë vera en glycerine welke het zachte huidje van de baby lekker zacht houdt! Natuurlijk is er ook voor gezorgd dat de bubbels niet in de ogen van de baby prikken. De all over wash is online te koop voor ca €3,50

Wij hebben ‘s avonds een ritueeltje voordat wij naar bed gaan waar we Isabelle in bad doen en hierbij natuurlijk een leuk liedje zingen. Wij gebruiken niet elke dag een zeep maar zo een 2 keer in de week is voldoende (tenzij er een ongelukje geweest is haha)

 

no perfume baby

 

Urtekram no-perfume baby zinc cream

De meeste babies kunnen wel eens last van rode en/of geïrriteerde billetjes. Hiervoor is er natuurlijk een zeer milde verzorging nodig om het niet nog meer te irriteren. In de zinc cream van Urtekram is aloë vera, kariteboter, olijfolie en zink gebruikt om de geïrriteerde huid te verzachten en te beschermen! De zinc cream is online te koop voor ca €5,-

Ik gebruik standaard een zinc cream tijdens het verschonen van de luier, zo blijven de billetjes mooi vrij van irritatie!

no perfume baby

Urtekram no-perfume baby body lotion

Deze bodylotion bevat kariteboter en diverse voedende plantaardige oliën. Hierdoor wordt het baby huidje beschermd en gehydrateerd. De body lotion trekt snel in, waarna je gemakkelijk je baby weer kunt aankleden. De body lotion is online te koop voor ca €4,-

 

Na het badritueeltje smeer ik altijd Isabelle haar gezicht in met wangetjes creme. Voor het lichaam gebruik ik een body lotion waarmee ik haar dan gelijk een baby massage geef. Na de massage kan ik haar gemakkelijk aankleden met een lekkere warme outfit van de kruik.

 

no perfume baby

 

Het vierde product uit de no-perfume baby lijn is een baby oil. Je kunt de baby oil gebruiken voor je eigen (nog) zwangere buik, om je baby te masseren of lekker in het badje. Helaas was deze niet meer op voorraad om te testen, wellicht kom ik hier nog een andere keer op terug.

 

Welke producten gebruik jij of heb jij gebruikt voor je baby?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

12 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: