Beauty,  Lifestyle,  Shoppen,  Skincare

Nose strips & Eye patches van de Primark

Ik haal meestal mijn skincare producten bij de DM drogerie in Duitsland of gewoon bij Action, Kruidvat ed. Maar ook de Primark heeft toch wel een aantal producten waar ik erg nieuwsgierig naar was. Een tijdje geleden probeerde ik al 7 verschillende maskertjes uit en omdat deze erg bevallen waren besloot ik nu iets anders uit te proberen.

 

Deep cleansing nose strips Aloe & Deep cleansing nose strips charcoal

De nose strips halen de blokkade van de poriën eraf en werken als een soort magneet voor vet, vuil en mee-eters. De Primark heeft deze strips in de varianten aloe of charcoal. De aloe strips zijn wit en bevatten 4 stuks en de charcoal strips zijn zwart en bevatten vijf stuks. Beide setjes kosten wel 1,50 per stuk. Het gebruik is eigenlijk vrij simpel, zorg dat je een schone huid hebt! Plak de strip op en laat het 10-15 minuten inwerken. Verwijder de strip hierna voorzichtig en bekijk het resultaat!

Ik vond de charcoal strips wat beter op de neus plakken, ook zie je het resultaat beter op de strip zelf doordat je alle witte puntjes ziet zitten. Voor de rest merk ik eigenlijk geen verschil tussen de twee soorten. Vergeleken met de Action strips vind ik deze wel echt veel beter plakken en zal ik deze charcoal ook vaker gaan aanschaffen.

 

Nose strips Nose stripsNose strips Nose strips

 

Soothing eye patches vitamine E

Ik ben echt een groot fan van eye patches en gebruik voornamelijk nog de Komkommer oogpads welke ik al een hele tijd geleden van de Action heb gereviewd.  Deze pads van de Primark vond ik dan weer erg goedkoop omdat het 15 paar bevat voor €1,50. Ook vind ik het een groot voordeel dat het in een verpakking zit. Deze verpakking is ook weer hersluitbaar dus in plaats van elk paar in een losse plastic verpakking. De pads zijn verzachtend en bevatten onder andere vitamine E. Je gebruikt de pads op een schoon gezicht voor ca 15-20 minuten.

Ik gebruik zulke pads ook vaak wanneer ik mijn make-up doe (voor oa oogschaduw fall-out en intussen de huid onder de ogen verzorgd wordt).  De pads ruiken erg mild van geur en voelen ook erg zacht op de huid. Ik wil deze pads zeker vaker gebruiken want naast fijn zijn ze ook nog eens super goedkoop! (LET OP: na openen zijn de pads nog 1 maand houdbaar!!)

 

 

Bovenstaande producten zijn allemaal dierproefvrij en te koop bij de Primark voor €1,50 per stuk.

 

Gebruik jij weleens nose strips of eye patches?

Eén reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: