Het merk Note kom ik de laatste tijd steeds vaker tegen. Ik heb deze Skin perfecting primer volgens mij uit de Glossybox adventskalender. Tijd voor een review dus… Kom je gezellig meelezen?

 

Note Skin perfecting primer

De Note skin perfecting primer is eigenlijk het meest geschikt voor een gecombineerde huidtype en een vettig (oily) huidtype. Ik heb zelf meer een normale tot droge huidtype maar dat blijft een nadeel aan producten uit een maandelijkse box. De primer is olievrij en heeft een matterend effect. Het is ideaal om ervoor te zorgen dat imperfecties verdwijnen/verminderen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je make-up ”flawless’ zit en geen ”shine” doorheen komt. Uiteraard werkt dit het beste wanneer je nog een geschikte Note foundation daarbij gebruikt. De Note skin perfecting primer is cruelty free en kost ca €11,95 (onder andere bij LookfantasticNL te koop).

 

NoteNote

 

Wat ik fijn vind aan de primer is dat het een pompje heeft, dit is natuurlijk een stuk hygiënischer dan met een potje werken. Wat ik een nadeel aan potjes vind tov tubes (welke ook hygiënisch werken) is dat je niet altijd alles eruit kan krijgen. Met een tube kun je dit net wat makkelijker er nog even uitknijpen. De primer zelf vind ik wel fijn, het trekt snel in en je heb eigenlijk heel weinig nodig.

 

Note

 

Omdat ik zelf echt een gemakkelijke huid heb betreft primers en foundation zou ik voor mezelf niet snel deze primer opnieuw halen. Mijn favoriete primers blijven zelf van het budgetmerk Essence Cosmetics en Max & More (Action). Ook mijn foundation gebruik ik zelf van het budgetmerk Catrice Cosmetics. Ik zit er zelf dan ook aan te denken om deze producten welke niet echt bij mijn huidtype passen te bewaren voor een give away. Of toch gewoon te reviewen, wat vinden jullie?

 

 

Gebruik jij altijd een primer?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: