De Glossybox van November staat in het tegen van Make-up & Magic. Nu had ik zelf echt een box met alleen maar make-up producten verwacht maar helaas is de Glossybox (November) voor het eerst toch echt tegengevallen.

 

November Glossybox

In elke Glossybox zitten maandelijks 3 producten welke iedereen krijgt. In deze November box is dat de LASplash cosmetics magic eyeshadow palette. Het illamasqua hydra veil primer. En de Luna by Luna brow gel. De overige 2 producten zijn bij iedereen wisselend en deze waren bij mij dit keer best wel teleurstellend. Wat had ik anders nog meer kunnen krijgen? Een Caudalie lifting serum of cashmere crème, deze had ik eigenlijk allebei wel leuk gevonden omdat ik al benieuwd ben maar dit merk. Een Manna Kadar beauty hi-definition perfecting powder. Ik doe zelf heel weinig met powder alleen de loose variant voor baking. Een Wunder2 super-stay liquid liner, deze zien er eigenlijk super gaaf uit in het magazine en had ik best willen testen.

Van het merk Indola had er een shampoo, masker of haarspray in kunnen zitten. Ik heb zelf echt al onwijs veel van zulke spullen dus dit mis ik eigenlijk ook niet echt. Deze had ik wel echt supergraag willen hebben namelijk een baked blush van Karl Lagerfeld +ModelCo. Van Elisabeth arden hadden er 4 soorten varianten van capsules serum in kunnen zitten. Ik heb er nog heel erg veel van Babor en wil deze ook eerst opmaken. Van Eyeko London had er een fat liquid eyeliner in kunnen zitten, uit de adventskalender en vorige boxen heb ik nog een aantal liquid eyeliners.

Naar de CC+ cream lsf 50 van IT cosmetics was ik dan wel weer benieuwd geweest al ik de kleur wat lastig schatten in zo een box. En als laatste had er een mat liquid lipstick in kunnen zitten van het merk HYPOAllergenic. Nu vind ik het jammer dat uit alle mooie make-up producten die er nog in hadden kunnen zitten ik dit heb gekregen wat ik echt helemaal niks vind het thema make-up en magic te maken vind hebben…

 

NovemberNovember

 

Schaebens cell therapy hydrogel masker

Ondanks dat ik een groot maskerfan ben en eerdaags een onwijs grote review heb klaarstaan met allemaal Schaebens maskers vond ik deze wel tegenvallen. Ik had namelijk het liefste echt gewoon 5 producten echt alleen make-up erin gezien. Het masker ga ik wel zelf bewaren en gebruiken want tot nu toe heb ik alleen nog smeerbare maskers van Schaebens uitgeprobeerd. De losse verkoopwaarde van het masker is €2,75.

 

November

 

Luna by Luna brow gel

De Luna by Luna brow gel is een van de drie producten welke in elke Glossybox zit deze maand. Ik ben nog niet bekend met het merk maar ben wel benieuwd naar deze gel. Het is een clear gel welke beloofd 24 uur lang aan te houden. De losse verkoopwaarde van de brow gel is €12,70.

 

NovemberNovember

 

Illamasqua primer

Ook dit product is een van de drie welke deze maand in elke Glossybox zit. Het is een hydra veil primer van Illamasqua. Ik heb van dit merk nog een eyeliner liggen welke volgens mij in de adventskalender van Glossybox zat. Ik heb deze nog niet geprobeerd omdat ik weinig eyeliner gebruik maar met de primer ga ik wel gelijk aan de slag. Het potje is overigens echts super mooi en als die leeg is nog mooi te gebruiken voor bijv haarspeltjes. De losse verkoopwaarde voor deze 7 ml verpakking is €11,- een fullsize verpakking van 30 ml kost €38,-

 

November November November

 

Callusan cremeschuim forte

Ik trok wel echt even een wenkbrauw omhoog toen ik deze Callusan schuim zag voor hornhaut. Ik kan niet echt de juiste vertaling ervan vinden maar ik heb zelf geen last van eelt of andere dingen op mijn voeten. Ook vind ik dit totaal niet bij het thema make-up passen en heb er ook echt helemaal niks aan. Dit ga ik proberen weg te geven aan iemand die het wel nodig heeft of in een give-away doen. De losse verkoopwaarde van deze 40 ml verpakking is €3,99 en de fullsize verpakking van 125 ml kost €10,99.

 

November

 

LASplash eyeshadow palette

Het palette was ook een van de drie producten welke in elke Glossybox zit en wat mij betreft een echte hit. Het palette past super goed bij het thema make-up & magic. Ik heb nog nooit een oogschaduw palette (of ander product) van LASplash geprobeerd dus ik ben zeker wel benieuwd hoe deze gaat bevallen. Wanneer er interesse is maak ik eventueel nog een losse review hiervan. Laat dat hieronder of op IG even aan mij weten. De losse verkoopwaarde van het palette is €27,-

 

NovemberNovember

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: