Nubian Royal palette Juvia’s place

Vorige week schreef ik een review over het Nubian Glow palette. Vandaag is het de beurt aan het Nubian Royal palette. En eind mei heb ik een review van het Wahala2 palette voor jullie klaar staan. Kom je meelezen?

 

Juvia’s place – The Nubian Royal palette

Het Nubian Royal palette is het zusje van het Nubian Royal palette en bevat ook een heel ander kleurenverhaal. Persoonlijk is het deze van de twee welke mij het meest aanspreekt, maar dat is ook omdat ik paars mij sowieso beter vind staan. Wat ik ook nog een pluspunt aan het Nubian Royal palette vind is dat deze de verdeling van 3 matte, 2 shimmers en 1 loose glitter bevat. Met 3 mattes kun je toch iets meer kanten op dan met 2 zoals in het Nubian Glow palette.

 

Nubian royalNubian royal Nubian royal Nubian royalNubian royal

 

Swatches

Als ik naar de swatches kijk wordt ik eigenlijk gelijk verliefd op het palette. Wat zijn deze kleuren onwijs mooi, goed samengesteld maar vooral onwijs goed gepigmenteerd. Ik ben erg benieuwd hoe deze kleuren gaan uitvallen op de ogen. Lees je mee verder?

 

 

Make-up looks

Voor mijne eerste make-up heb ik eigenlijk gewoon alle drie de matte kleuren van het palette gebruikt. Ik twijfelde nog om er een glitter lijn aan toe te voegen met de loose glitter uit het palette. Maar ik vond de look al zo mooi uit zichzelf dat ik dat maar gelaten heb. Het palette was erg fijn in gebruik en de kleuren waren ook erg goed gepigmenteerd. De kleuren hadden een klein beetje fall out, maar dit was echt heel weinig. De stains vond ik achteraf ook onwijs meevallen voor paarse kleuren. Wat mij betreft is dit palette zeker een aanradertje voor de liefhebber van paarse kleuren.

 

Nubian royal Nubian royal Nubian royal

 

Voor mijn tweede look heb ik de matte kleuren 4 en nummer 5 gebruikt. Vervolgens heb ik de shimmer van kleur nummer 1 all over lid gebruikt. Uiteindelijk heb ik nog een glitterlijn met de loose glitter van kleur nummer 6 gebruikt, maar deze zie je helaas niet zo goed. Van deze twee looks is de eerste absoluut wel mijn favoriet.

 

 

Wat vind je van het Nubian Royal palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.