Nude palette medium van Huda Beauty

Vorige week schreef ik een review over het Huda Beauty nude palette in de light variant. Vandaag heb ik een review over de medium variant. Uiteraard bevat dit set ook weer een andere kleur liquid lipstick. Kom je meelezen?

 

Nude palette medium palette

Het Huda Beauty nude palette medium was ook in het set verkrijgbaar waarin tevens een liquid lipstick zit voor eigenlijk dezelfde prijs als het losse palette. Inmiddels zijn deze gift sets bij The Beauty Editor in ieder geval volledig uitverkocht. De losse palettes zijn er nog wel verkrijgbaar voor ca €28,- Het palette bevat 9 pan oogschaduw waarvan 5 matte kleuren en 4 shimmers. Dit vind ik zelf een erg fijne verdeling waardoor je veel kanten op kunt met het palette. Het palette is tevens mooi compact en stevig waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen.

 

Nude palette Nude palette Nude palette

 

Swatches

Ik heb de swatches opgedeeld in drie rijen, zodat deze goed te zien zijn. Ik vind de swatches er weer heel goed uitzien, de pigmentatie ziet er goed uit. De kleuren waren ook allemaal erg gemakkelijk en zacht te swatchen. Tot zover ben ik al erg tevreden.

 

 

Liquid lipstick

De liquid lipstick die in het Huda beauty nude medium set zit is de kleur Trendsetter. Deze kleur is iets donkerder uiteraard maar zeker nog mooi nude en dagelijks draagbaar. Op de polsswatch ziet de kleur er iets donkerder uit dan uiteindelijk op de lipswatch. Maar hier ben ik eigenlijk wel heel blij mee, het is zeker wel een kleurtje die ik zelf opnieuw zou aanschaffen en ook veel zou dragen.

 

Nude palette Nude paletteNude palette

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik alleen maar matte kleuren gebruikt uit het palette. Dit waren de kleuren: A1, A3 en B3. Met deze look ben ik erg tevreden, het verschil hierin met de light variant is wel goed te zien. Maar beide zijn erg gemakkelijk en dagelijks draagbaar. Voor mijn tweede look wilde ik weer een cut crease maken, maar over deze ben ik wat minder tevreden. Niet over de kleuren want deze zijn erg mooi maar meer over mijn lijnen werk. Voor deze tweede look heb ik de kleuren B1 (matte), C2 (matte) en B2 (shimmer) gebruikt)

 

Nude palette Nude palette

 

Wat vind jij van het Huda Beauty nude medium palette? Welke zou het beste bij jouw passen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.