Het nieuwe palette van Catrice Nude Peony zou volgens de hype op youtube een dupe zijn van het Huda New Nude palette! Het Huda palette heb ik zelf (nog) niet maar deze dupe voor maar €14,95 kon ik natuurlijk niet laten liggen!

 

Nude Peony

Het Nude Peony palette bevat 18 hoog gepigmenteerde kleuren waarvan 6 matte kleuren, 5 glimmende kleuren en 6 kleuren welke het palette bijna uitspringen van de glitters! Bovendien ziet er ook 1 pan bij waar een soort cremige textuur in zit. Deze zou perfect door kunnen gaan om een mooie cut crease te maken. Iets waar ik nog flink op aan het oefenen ben haha!

 

nude peonynude peony

 

Swatches

Zelf vind ik het persoonlijk fijn als de kleuren in het palette ook een naam hebben, zo kan ik ook veel makkelijker uitleggen welke kleuren ik bij een look gebruikt hebt. De swatches heb ik per rij gedaan. De bovenste kleur op de rij begint telkens met de meest linker kleur naar rechts toe! Over de pigmentatie van de kleuren was ik tijdens het swatchen best tevreden, er is maar een kleur waar ik eigenlijk veel fall-out bij had. Dit was de vierde kleur uit de bovenste rij! De kleuren zijn overigens allemaal droog aangebracht en zonder primer maar kunnen ook nat worden aangebracht voor een intenser effect.

 

nude peonynude peony nude peony

 

Make-up look

nude peony

 

Het palette is exclusief verkrijgbaar in Duitsland maar wel te verzenden naar Nederland via sommige websites als Parfumdreams. Het palette kost €14,95 en de verzendkosten waren ca €3,50

 

Wat vind jij van het nude peony palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: