Het nudes lipstick collection van Max & More kwam ik per toeval tegen in de Action. De collection bevat 6 lipstick kleuren met een matte finish. Kom je gezellig meelezen?

 

Nudes lipstick collection

De Nudes lipstick collection van Max & More bestaat uit zes verschillende soorten lipstick. Alle lipsticks hebben een nude kleurtje en een matte afwerking. Ik weet het niet meer zeker maar volgens mij heb ik €3,99 voor het set betaald wat natuurlijk een koopje is. 2 jaar geleden kwam Max & More ook met een lipstick vault uit maar ik denk dat ik deze nudes een stuk leuker vind.  Het merk Max & More is overigens exclusief bij de Action verkrijgbaar.

 

Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection

 

Muse

Het eerste kleurtje uit de nudes lipstick collection is Muse. Muse is een lichte bruine kleur welke echt ideaal is om overdag te dragen. Ik moet zeggen dat ik met de eerste swatch al best enthousiast bent want de pigmentatie is so far so good.

 

Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection

 

Love Story

Het tweede kleurtje Love Story is een wat donkerdere bruin maar op de eerste swatch zie ik een kleine roze ondertoon erin terugkomen. Dit is ook zeker wel een van mijn favorieten welke ik dagelijks zou dragen.

 

Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection

 

Dreamer

Dreamer is waarschijnlijk het lichtste kleurtje uit het set, vooral op de swatch is dat erg goed te zien. Ik denk dat ik deze kleur voor mezelf misschien iets te licht vind om zo te dragen maar bij de juiste make-up look kan het wel erg gaaf zijn.

 

Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection

 

Cliché

Cliché is ook een vrij lichte kleur maar op de eerste swatch is goed te zien dat deze een soort oranje/peachy achtige ondertoon heeft. Niet mijn favoriete kleur uit het set omdat ik niet zo van oranje kleurige lipstick hou.

 

Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection

 

Soulmate

Het kleurtje Soulmate gaat dan gelijk weer een donkere kant op. Dit kleurtje heeft overigens wat weg van een oudroze gecombineerd met een lichte bruin. Ook deze kleur zou ik dagelijks dragen, erg mooi!

 

Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection

 

Never Nude

En alweer het laatste kleurtje uit de Nudes lipstick collection en dat is Never Nude. Never Nude is een wat donkerdere bruine kleur, een beetje toffee/Caramel achtig. De swatch vond ik in ieder geval al erg goed eruit zien. Mijn swatch is een beetje slecht maar het kleurtje is uiteindelijk ook zeker niet mijn favoriet. Voor mezelf vind ik deze kleur te donker.

 

Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection Nudes lipstick collectionNudes lipstick collection

 

Welke kleur zou jouw favoriet zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: