Numsy White Noise apparaat variant Rest

In principe hebben wij het afgelopen jaar niet mogen klagen. Isabelle heeft namelijk periodes erg goed geslapen van 19.00 tot 09.00 ’s ochtends met een aantal slaapregressies en fases tussendoor. Dit was ook zeker wel welkom na het eerste heftige jaar met de koemelkallergie. De laatste drie maanden lijken wij weer op een nieuwe fase aangestoten te zijn namelijk de 05.00 fase. Het was daarom meer dan welkom om de White Noise Rest uit te proberen van het merk Numsy.

 

Numsy white noise rest

De Numsy white noise rest kan een gewenste uitvinding zijn voor elke ouder in nood, of misschien gewoon omdat je kindje het wellicht prettig vind. Ik heb met Isabelle vroeger nooit White Noise gebruikt. Wij zijn eigenlijk altijd te druk en hectisch geweest in de koemelk allergie periode dat we al zoveel adviezen tips en tricks kregen en deze gewoon gemist hebben. Zoals ik hierboven al vertelde hebben wij hierna onwijs mazzel gehad met de lange nachten van Isabelle. Maar helaas is dat sinds ca 3 maanden voorbij en is het elke ochtend stipt 05.00.

Wellicht dat White Noise toch nog iets voor ons betekenen kan. Ik probeerde daarom de White Noise rest van Numsy uit. Hier is er mogelijkheid tot wel 36 verschillende kalmerende geluiden, 7 kleuren nachtlampjes, 3 timer opties en je kunt de white noise rest ook mee onderweg nemen. Volledig opgeladen gaat deze tot wel 7 uur onafgebroken speeltijd mee! De rest kost normaal €49,- maar is momenteel in de aanbieding voor €45,- bij Numsy zelf.

 

Numsy white noiseNumsy white noise 

 

Functies

De Numsy White Noise Rest heeft een hoop functies om te beginnen met de Timer indicatie. Mocht je het apparaat alleen gebruiken tijdens het inslapen kun je kiezen voor een 30 minuten, 60 minuten of 90 minuten timer. Uiteraard kun je de timer ook gewoon uitzetten en continue aan laten. Hieronder laat ik de 7 verschillende kleuren zien welke deze Numsy rest variant heeft. Je kunt ervoor kiezen om het licht continue aan te laten, 1 kleur uit te kiezen of een kleurverloop tussen alle 7 kleuren. Bovendien kun je er ook nog voor kiezen om de helderheid van helder naar donker of van donker naar helder te laten lopen. Persoonlijk vind deze functie zelf wel erg fijn omdat het dan niet continue verlicht is in de slaapkamer. Maar soms kies ik er ook wel voor om 1 kleur gewoon continue aan te laten afhankelijk hoe moe Isabelle is.

 

Numsy white noiseNumsy white noise

 

Vervolgens kun je in de onderste rij kiezen tussen vier soorten geluiden. Linksonder is de Witte ruis knop met 7 verschillende geluiden. De knop ernaast is voor Ventilatorgeluiden, ook deze heeft 7 verschillende geluiden. De derde knop bevat 11 soorten natuurgeluiden en de vierde knop bevat ook 11 soorten natuurgeluiden. Op het moment maak ik voornamelijk gebruik van de hele rechter knop met natuurgeluiden. Uiteraard kun je ook het volume aanpassen met zachter of harder naar wens, deze knoppen zitten in de middelste rij naast de aan uit knop.

 

Numsy white noise Numsy white noise

 

Aansluitingen

Als laatste de aansluitingen, deze laat ik ook op de laatste foto zien. Je kunt een koptelefoon op het apparaat aansluiten. Wellicht is dit meer een optie voor een ouder kind of een volwassene om te gebruiken. Want ook daar kan White Noise erg prettig voor zijn! De rechter is een aansluiting voor een Type C kabel, om je white noise rest op te laden. Rood betekend opladen, groen betekend volledig opgeladen, dan kun je het apparaat ook mee onderweg nemen. Of uiteraard gewoon ergens opstellen waar toevallig geen stroom aansluiting is.

Helaas is Isabelle momenteel nog steeds om 05.00 uit de veren, maar ze vind de rest wel erg fijn. Inmiddels is ze er zo aan gewend dat ze ’s avonds zelf haar kleur lichtje en muziekje uitkiest. Tot nu toe heb ik wel voornamelijk de natuurgeluiden gebruikt en de komende tijd wil ik meer gebruik gaan maken van echt alleen de white noise geluiden. Uiteraard zal ik de blog dan nog hiermee updaten!

 

Numsy white noise Numsy white noise

 

Heb jij nog tips voor deze leuke slaapfases? En heb jij zelf al eens white noise uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.