Nyane eyeshadow palette Morphe Cosmetics

Uit de Nyane collectie van Morphe was ik uiteraard het meest enthousiast over het oogschaduw palette. Ik hou van felle kleuren, het zorgt voor een echte uitdaging. Maar dit palette ziet er gewoon zo creatief en betoverend uit dat ik het ook gelijk moest hebben. Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe – Nyane fierce fairytale eyeshadow palette

Alleen de buitenkant van het Nyane fierce fairytale oogschaduw palette is al een droom om naar te kijken. Het is erg creatief en vooral lekker kleurrijk en het trekt dan ook zeker de aandacht. Nou als de buitenkant al mooi is dan moet de binnenkant nog beter zijn… En dat is ook zeker zo! De drie looks van Nyane aan de linkerkant zijn een super mooie inspiratie mocht je dat willen gebruiken. Maar de drie kleuren sectoren vind ik ook heel erg leuk gedaan! Het palette kost €30,- bij Morphe zelf en bevat 30 pan oogschaduw, een prima prijs voor een prima kwaliteit. Mocht je nog niet overtuigd zijn bekijk dan hieronder alle swatches en mijn eerste make-up look.

 

NyaneNyane NyaneNyane NyaneNyane NyaneNyane

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Fairytale, Nyane Cat Temper, Strange en Unapologetic. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Fariki, Gorgeous Gangsta, Violet Flame, Pargitahh en Pose.

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Eye Roll, Bar Le Duc, Mpona, 90’s Thriller en Gin Seshh. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Yung Metsi, Banj, TH Toob!, She Bad en Bazaar.

 

 

De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Silence, CHai Latte Please, Gyoza, Stop Staring en The Juice Bbygurl. De zesde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Boo & Bee, Shapeshifter, Baby Bear, Em & Jen en Palesa. Ik vind het echt heerlijk dat er 3 sectoren aan kleuren zijn en dat de kleuren hierin ook allemaal onwijs goed passen. Nu wil ik eigenlijk gelijk met elke rij een hele eigen look gaan maken. Maar helaas heb ik niet altijd veel tijd dus duurt het even voordat ik hier 3 looks mee heb gemaakt. Uiteraard heb ik wel alvast een eerste make-up look voor deze review gemaakt…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look was ik enorm aan het twijfelen welke kleuren ik nou wilde gebruiken. Want ik wil ze eigenlijk natuurlijk allemaal gebruiken. Voor mijn eerste make-up look heb ik een beetje de inspiratie van Nyane haar make-up look gebruikt. Ik ben erg tevreden over mijn eerste make-up look hiermee. Uiteraard heb ik bij deze make-up look ook een lipstick uit de Morphe x Nyane collectie gebruikt… Wel had ik iets meer fall out dan ik eigenlijk van Morphe gewend ben, maar wellicht valt dit straks met andere kleuren weer mee. Wat mij betreft blijft dit palette zeker een dikke aanbeveling!

Voor mijn eerste make-up look heb ik uiteindelijk de volgende kleuren gebruikt:  The Juice Bbygurl (matte), Em & Jen (matte), Chai Latte Please (matte), Boo & Bee (matte) en Gyoza (matte).

 

 

Wat vind jij van het Morphe x Nyane palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.