Nyane x Morphe lipstick sets

De tweede review van de Nyane x Morphe collectie gaat over de twee lipstick sets. Ik vind deze collectie zo onwijs gaaf en zo creatief. Ik kon dan ook niet kiezen tussen de twee sets. En daarom kocht ik ze allebei… Kom je gezellig meelezen?

 

Nyane x Morphe fierce fairytaile lipstick set

De twee verschillende lipstick sets uit de Nyane x Morphe collectie is het Nearly nude set en de Beyond bold set. De nearly nude set bevat drie kleurtjes welke redelijk nude zijn. Hier ben ik zelf altijd wel fan van ook voor het dagelijks gebruik. Uiteraard is het Beyond Bold drie felle kleurtjes welke zeker passen bij het mooie creatieve palette. De review van het palette komt er overigens ook deze week nog aan uiteraard! De lipstick sets kosten €20,- per stuk bij Morphe zelf, hier krijg je dus 3 lipsticks voor wat een prima prijs is.

 

Nyane x Morphe Nyane x Morphe Nyane x MorpheNyane x MorpheNyane x Morphe

 

Viera

Het eerste kleurtje uit de Nyane x Morphe nearly nude set is Viera. Een mooie nude kleur met een licht roze toon. Ik ben helemaal in love met deze kleur en ik zou deze er zeker voor het dagelijks gebruik bij pakken.

 

Nyane x MorpheNyane x Morphe

 

Tau

Het tweede kleurtje heeft een lichte perzik achtige kleur erin, ook zeker mooi voor het dagelijks gebruik.

 

Nyane x MorpheNyane x Morphe

 

Jia

Het derde en laatste kleurtje uit het nearly nude set is een vrij donkere terracotta kleur. Het kleurtje is zeker mooi en lijkt mij vooral prachtig om rondom de herfst te gebruiken.

 

Nyane x MorpheNyane x Morphe

 

Zuri

Het eerste kleurtje uit de beyond bold lipstick set is Zuri. Het is een vrij donkere paarse kleur, welke echt fantastisch zou zijn bij een mooie paarse look met het palette uiteraard.

 

Nyane x MorpheNyane x Morphe

 

Reina

Volgens mij als ik het juist heb betekend Reina koningin en omdat het een geel is ben je een soort queen bee! Ik had de kleur iets gepigmenteerder verwacht maar  het is zeker wel een gave kleur!

 

Nyane x MorpheNyane x Morphe

 

Ayane

Het laatste kleurtje uit het Beyond Bold set is Ayane. Een mooie frisse felle roze kleur welke ook prachtig is met de roze oogschaduw kleuren uit het palette. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat het palette eigenlijk drie sectoren bevat roze, groen en oranje. Het was dus ook leuk geweest als het set een groene kleur lipstick had. Ik zou het in ieder geval zeker gebruiken haha… Ben je nou benieuwd naar meer uit de Nyane x Morphe collectie bekijk dan de review over het eye pencil set terug.

 

Nyane x MorpheNyane x Morphe

 

Welke kleur spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.