Het make-up merk NYX heb ik eigenlijk al heel lang niet meer gebruikt. De laatste reviews die ik volgens mij heb gemaakt waren van het Lingerie en Cosmic metals pallettes. Vandaag heb ik een review over de witte & blauwe eyeliner, de glitter primer en de loose powder. Lees je mee?

 

NYX epic wear eyeliner – Sapphire

Ik was eigenlijk voornamelijk op zoek naar een goede witte eyeliner. Maar toen ik de witte eyeliner van NYX kocht vond ik deze blauwe Sapphire ook zo mooi dat die ook maar mee naar huis ging. De eyeliners kosten €10,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in 7 soorten kleuren. Met de Sapphire eyeliner heb ik nog geen look gemaakt maar met de White Epic Wear wel al. Ik ga er vanuit dat deze blauwe dezelfde kwaliteit is. Maar mocht het anders zijn kom ik deze blog nog updaten.

 

nyxnyxnyx

 

NYX Epic wear eyeliner – White

Zoals ik hierboven al vertelde ben ik op zoek naar een goede witte eyeliner. Ik heb namelijk een aantal make-up looks hiermee in gedachten. Maar wat ik heb vernomen is een goede witte eyeliner nog best zeldzaam. Bij de Bipa staat een groot schap met NYX producten waar ik deze epic wear eyeliner White tegenkwam. De witte eyeliner heb ik in de eerste make-up look over de groene oogschaduw heen gebruikt om neon achtige effect te krijgen. Ik vind de eyeliner eigenlijk wel prettig in gebruik en voor een eerste keer ben ik ook wel erg blij met het resultaat. Overigens klopt het zeker dat de eyeliner waterproof is want ik had een remover nodig om het eraf te krijgen haha.

 

nyx nyx

 

NYX HD studio finishing powder

Een loose powder gebruik ik altijd om mee te baken. Eigenlijk deed ik dat altijd met mijn vaste loose powder merk MUA maar ik heb deze hier nog niet te koop gezien. Dus ik ben alvast op zoek naar een goede vervanger hiervoor. Bij de Bipa had ik 25% stickers voor make-up dus ik nam deze loose powder van NYX ook gelijk mee. De verkoopprijs zonder korting is €10,99.

 

nyxnyx nyx

 

NYX glitter primer

De laatste 25% make-up sticker die ik had moest ik wel op deze glitter primer gebruiken want dit is echt een must have voor iedereen die glitters gebruikt. Dit is wellicht het enige NYX product wat ik nog wel in mijn make-up stash had maar alvast een nieuwe van heb aangeschaft. De verkoopprijs zonder korting is €9,99. De producten van NYX zijn oa bij Boozyshop in Nederland te koop.

 

nyxnyx

 

Wat zijn jouw favoriete NYX producten?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: