Ik kreeg als feedback terug dat lezers het leuk vinden als mijn blogdagen een thema krijgen zoals bijvoorbeeld de maskerdonderdag. Sinds begin november ben ik weer fulltime (5 x per week) aan het bloggen en review ik elke woensdag een make-up palette. Voor deze woensdag is het de beurt aan een NYX palette.

 

NYX

NYX is een make-up merk opgericht door Toni Ko in 1999. De hoofdvestiging bevind zich in Los Angeles, Californië, Verenigde Staten en de moederorganisatie is L’Oreal. Sinds enige jaren hebben wij in Nederland nu ook een aantal vestigingen zoals in Amsterdam & Rotterdam. Ik hoop dat de vestigingen zich nog veel meer zullen gaan uitbreiden door Nederland, zodat het iets makkelijker wordt om naar de winkels toe te gaan. Wel kun je de NYX producten online aanschaffen bij Douglas. Maar voor de make-up testers als mij willen wij het liefst de producten ook eerst even swatchen voor we iets aanschaffen (ik tenminste).

Tijdens het Care Cosmetics Pink Press Lunch in Amsterdam ben ik natuurlijk even langs de winkel gegaan om wat producten te bekijken. Ik heb toen twee palettes aangeschaft (Lingerie & Cosmetic metals). Ik twijfelde ook nog om twee andere palettes mee te nemen, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan omdat het mijn eerste NYX producten waren. Kort na mijn bezoek had douglas 25% korting op alles waardoor ik uiteindelijk nog twee palettes heb aangeschaft. Het smokey & Highlight palette en het Brights palette. Het eerste palette wat ik van NYX ga reviewen op mijn blog is het Smokey & Highlight palette

 

smokey smokey

 

NYX Smokey & Highlight

Het palette bevat in totaal 16 verschillende kleuren met een rijke variatie aan kleuren. Het palette heeft daardoor voor iedere smaak wel een aantal leuke kleuren. Ik vind palettes met meer dan 4 kleuren altijd erg fijn om te gebruiken, omdat je zo ook mooie nieuwe combinaties ontdekt. Met 16 kleuren is het wel even denken welke kleuren je allemaal in een look wilt gebruiken, maar eenmaal begonnen wijst die weg zichzelf ook wel.

 

smokey smokey

 

NYX Smokey & Highlight palette swatches

De bovenste rij bevat vier kleuren welke je als highlighter kunt gebruiken, van deze rij vind ik de tweede kleur er het meest uitspringen. De tweede foto bevat de vier kleuren van de tweede rij. Ik vind hier de bovenste drie kleuren erg mooi, de vierde vond ik wat vlekkerig en niet mooi overkomen. De derde rij bevat eigenlijk vier kleuren welke ik allemaal erg mooi vind, van deze sprong voor mij de tweede er het meeste uit. De vierde foto en laatste rij maakte mij het meest nieuwsgierig naar de groene kleur.

 

 

NYX Smokey & Highlight palette make-up look

Ik vond de kleuren erg fijn om te gebruiken, zoals ze er tijdens het swatchen uit zagen, zo zagen de kleuren er ook uit op mijn ogen. Ik heb ervoor gekozen wat paarsige en groene tinten te gebruiken omdat deze meestal mooi staan bij mijn groene ogen. De intensiteit van de kleuren is eigenlijk nog meer als op de make-up look foto’s te zien is, dit vind ik altijd nog wat lastig om met de belichting goed vast te leggen en ik wil het ook niet veranderen door te gaan photoshoppen. Het palette behoort nu zeker tot een van mijn favorieten, het heeft mij zeker benieuwd gemaakt naar de andere NYX producten.

 

smokey smokey smokey

 

Het palette kost ca €19,- en is onder andere bij de Douglas te koop.

Wat vind jij van het palette en de make-up look?

20 Reacties

  1. Wat leuk dat je gaat een thema gaan bloggen. Heel benieuwd! Mooi palette en mooi look heb je gemaakt

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: