Vorige week schreef ik over de Ikoo thermal hairwrap, deze blog gaat over een soortgelijk product maar dan van het DM huismerk Balea. Ik ben persoonlijk een groot fan van de producten van Balea (deze zul je dan ook regelmatig terugzien in mijn reviews).

 

oil repair oil repair

 

Balea oil repair intensiv thermo turbanmaske

Het Balea oil repair intensiv thermo turbanmaske is een mond vol maar het komt er dus gewoon op neer dat het een haarmasker is in een haarwrap. Het masker is geschikt wanneer je extreem beschadigd of droog haar hebt. Het haarmasker bevat een formule met onder andere Keratine en Argan olie welke je haar weer een zacht gevoel geeft en een intensieve glans! Keratine zorgt ervoor dat je haar weer sterker wordt en geven je haar weer een sterke boost.

 

oil repair

 

Hoe gebruik je het oil repair masker?

  • Je wast eerst je haar zoals gebruikelijk en maakt het hierna handdoekdroog
  • Hierna breng je het masker aan en maak je het masker vast met de bijgeleverde sticker. Voor lang haar wordt er aangeraden om een kleine knot te maken
  • Hierna laat je het masker minimaal 15 tot maximaal 20 minuten inwerken. In deze tussentijd kun je gewoon lekker verder douchen bijvoorbeeld scrubben en scheren
  • Na de inwerktijd verwijder je het masker en spoel je het grondig uit!

 

oil repair

 

Mijn ervaring

Ik vond dit haarmasker eerlijk gezegd prettiger dan het Ikoo haarmasker. Achteraf was mijn haar heerlijk zacht en makkelijk door te kammen. Het nadeel aan deze haarmaskers vind ik dat je tussendoor je haar handdoek droog moet maken tov andere haarmaskers welke ik gebruik. Als ik zou moeten kiezen tussen deze twee haarmaskers zou ik dan ook zeker voor deze kiezen. Ik hoop dat de DM Balea met nog andere varianten ook gaat uitkomen!

 

Het masker is te koop bij de DM drogerie (oa Duitsland, Oostenrijk) voor €2,95

Gebruik jij weleens een haarmasker?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: