Ik kocht eerst de Plex care Nummer 3 het haarmasker bij de Action. Maar  bij mijn laatste bezoek zag ik ook nummer 1 (shampoo) en nummer 2  (conditioner). Door de naam Plex care kun je eigenlijk niet anders denken dan dat het een soort olaplex dupes zijn? Kom je gezellig meelezen?

 

Plex care N1 Shampoo

Ondanks dat de nummers niet helemaal overeenkomen denk ik toch echt dat dit Olaplex dupes zijn. Bij de echte Olaplex producten heeft de Shampoo nummer 4 en de Conditioner nummer 5. Maar misschien heeft de Action dit juist wel heel erg slim gedaan. De Plex care shampoo is geschikt voor beschadigd haar onder andere door het verven van het haar. Het zorgt ervoor dat beschadigd haar weer gerepareerd en versterkt wordt. Hoe gebruik je de shampoo? Breng het masker aan op nat haar en laat het goed schuimen. Hierna spoel je het grondig uit en ga je verder met stap 2 de Conditioner. De Plex care Shampoo 1 kost bij de Action €1,59.

 

Olaplex dupes

 

Plex Care N2 Conditoner

Plex Care N2 is een conditioner welke ervoor zorgt dat het haar weer zacht, glad en makkelijk doorkambaar is. Uiteraard gebruik je N2 a de N1 Shampoo op goed uitgespoeld haar. Breng een ruime hoeveelheid van de conditioner aan en laat het minimaal 3 minuten inwerken voor je het uitspoelt. Na het uitspoelen ga je verder met N3 het haarmasker. Ook de Plex care N2 Conditioner kost €1,59 bij de Action.

 

Olaplex dupes

Plex Care N3 haarmasker

Als laatste stap welke momenteel bij de Action verkrijgbaar is kun je het haarmasker aanbrengen. Het haarmasker bevat ook de professionele plex technologie en zorgt ervoor dat het haar weer gezond en verzorgd is. Je brengt het aan nadat je uiteraard N1 en N2 gebruikt heb. Na het aanbrengen laat je het minimaal 5 minuten intrekken voor je het grondig uitspoelt. Het haarmasker is bij de Action te koop voor €1,99. Ik ben zelf erg tevreden over alledrie de producten en hoop zeker dat de lijn ook uitgebreid gaat worden met bijv een olie.

 

Olaplex dupes

 

Gebruik jij weleens dupes of liever de originele?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: