ole hendriksen
Beauty,  Skincare

Hendriksen sauna scrub voor je gezicht

In mijn GOODIEBOXNL blog vertelde ik dat ik nog zou terugkomen op een aantal producten waaronder de Sleek contour kit en de Ole Hendriksen sauna face scrub. Intussen heb ik al een aantal weken van deze producten kunnen genieten, om mijn review te kunnen maken.

 

Ole Hendriksen

Dit typisch Deense merk zat in de GOODIEBOX van de maand maart.  Ik was hier erg benieuwd naar omdat het merk nog vrijwel onbekend is in Nederland, maar de worden Sauna en Scrub waren voor mij al overtuigend genoeg. De Pore-Balance Facial Sauna Scrub is voor een gebalanceerde huid. Het verminderd oliën en verminderd ook de poriën.

 

ole hendriksenole hendriksen

 

Hoe gebruik je de Facial Sauna Scrub?

Ik gebruik de scrub wanneer ik bijna klaar ben onder de douche op een nog vochtige huid. Ik masseer de scrub met circulerende rondjes in mijn huid. Wanneer de scrub in contact komt met de huid voel je het al gelijk warm worden. De eerste keer was ik erg verbaasd hierover, het gevoel is eigenlijk gewoon bijzonder en lastig te omschrijven. Ik vind de warmte van de scrub wel prettig en niet te overheersend. Ik laat de scrub even intrekken waarna ik het grondig afspoel.

 

ole hendriksen

 

Wat zijn de effecten na twee weken gebruik van de Sauna Scrub?

De onzuiverheden op mijn huid zijn zichtbaar verminderd,  mijn huid voelt stukken zachter en heeft een gezondere glow gekregen. Ik blijf dit product zeker 2 keer per week door gebruiken.

 

Plus punten

  • Zichtbaar effect
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Heerlijke geur

 

Min punten

  • In Nederland nog niet veel verkrijgbaar
  • De scrub is wat lastig uit de tube te krijgen.

 

 

De sauna scrub is te koop voor ca €28,00, voor een tube van 85 gr

Wat vind jij van de sauna scrub, zou je deze willen proberen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

9 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: