OMG eyeshadow palette book I Heart Revolution

Het OMG eyeshadow palette book van I Heart Revolution x ELF sprak mij op het eerste blik gelijk aan. Het idee van 4 palettes in 1 boek welke je zo eruit schuift vond ik gewoon heel erg leuk en origineel. Maar hoe bevalt het palette uiteindelijk? Kom je gezellig meelezen?

 

OMG eyeshadow palette book

Het OMG eyeshadow palette book van I Heart Revolution uit de ELF collectie is eigenlijk gewoon heel erg praktisch. Op het eerste blik zou je het namelijk niet zeggen maar er zitten eigenlijk gewoon 4 oogschaduw palettes in het book! Elk palette bevat wel voor ieders wil iets zo zitten er veel nudes in maar ook wat heerlijke felle kleurtjes. Ik ben heel erg benieuwd hoe het palette gaat bevallen maar stiekem hoop ik het wel dat het gewoon heel erg goed is! De originele verkoopprijs van het palette was €26,95 maar ik heb het palette in de SALE aangeschaft. Inmiddels kost het palette nog maar €16,17 bij de Boozyshop.

 

OMG eyeshadow paletteOMG eyeshadow palette  OMG eyeshadow paletteOMG eyeshadow paletteOMG eyeshadow paletteOMG eyeshadow palette OMG eyeshadow paletteOMG eyeshadow palette

 

Swatches part I

Helaas bevat ook het OMG eyeshadow palette book geen namen waardoor er voor mij wel weer echt een minpuntje af gaat. Het eerste palette begon ik hoopvol maar op een aantal kleuren na had ik enorm veel moeite met het swatchen van het palette!

 

 

Swatches part II

Het tweede palette ziet er op een aantal na al een stuk beter uit! En mijn hoop voor het palette begint alweer iets te stijgen…

 

 

Swatches part III

YES!! Dit is wat ik graag wil zien en gelukkig ook want stiekem was dit derde palette ook wel echt mijn favoriet qua kleurtjes. Dus ik ben heel erg blij met hoe de swatches eruit zijn gekomen.

 

 

Swatches part IV

Ook het vierde palette ziet er op een aantal na heel erg goed uit. Ik ben heel erg benieuwd wat voor make-up looks ik met het hele book kan gaan maken. Hieronder kun je in ieder geval alvast mijn eerste make-up look bekijken…

 

 

Make-up look

Waarschijnlijk spreekt het al voor zich dat ik het derde palette uit het I Heart Revolution x ELF OMG eyeshadow book heb gebruikt. Ik wilde namelijk voor een enorme kleurrijke look en wat uitdaging gaan. Daarom heb ik eens een keer iets heel anders geprobeerd. Ik ben er echt heel erg blij mee en zal de komende tijd zeker gaan proberen om meer te experimenteren. Betreft het palette ben ik echt shocked met het verschil van de swatches want deze gebruikte kleuren waren enorm gepigmenteerd op de ogen. Achteraf ben ik dus zeker wel blij met de aanschaf van het palette book.

 

 

Wat vind jij van het OMG eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.