Beauty,  Fashion,  Lifestyle

Onze papieren bruiloft, 1 jaar getrouwd!

Vorig jaar 3 Augustus 2017 zijn wij getrouwd in mijn geboortestad Zell am See (in Oostenrijk). De tijd vliegt onwijs voorbij want vandaag zijn wij alweer 1 jaar getrouwd! Volgens google is dit dus de papieren bruiloft! In deze blog kijk ik even kort terug op de bruiloft en ons trouw fotoboek van Saal-Digitaal.

 

De ochtend van 03 Augustus 2017

Het was een prachtige warme dag, tegen al onze verwachtingen in van de dagen met regen, hagel en onweer vlak hiervoor. In de ochtend kwam de fotograaf met zijn vrouw en tevens visagist bij ons aan. Hier waren ook mijn twee bruidsmeisjes aanwezig, een vriendin van mijn verpleegkundige opleiding Charlotte en mijn nichtje Elvy.  Deze dames werden natuurlijk ook mooi in de haren en make-up gedaan. Mijn man ging met zijn getuige Sergen en vader wat voor de catering ophalen en nog een soort vrijgezellenochtend doen. Op een gegeven moment werd het iets hectisch omdat precies mijn abbonement van vodafone naar t-mobile op die dag gewisseld werd, dus ik was niet bereikbaar. Via via werd er regelmatig gebeld voor mij, waar ik lichtelijk onrustig van werd. Waarschijnlijk omdat ik gewoon te perfectiontisch wilde zijn met mijn bruiloft.

 

De middag van 03 Augustus 2017

Rond het middaguur gingen wij naar het hotel van het feest, hier hebben wij wat geholpen met decoratie en werd mijn make-up afgerond. Ik deed mijn jurk en toebehoren aan en het was alleen nog wachten tot de kust beneden veilig was om naar de standesamt te lopen. Mijn vader stond bij het begin op mij te wachten waar hij mij aan Django heeft weggegeven. Hierna zijn wij naar binnen gegaan voor de prachtige ceremonie welke erg mooi geregeld was! Van de standesamt hebben wij twee gegraveerde champagne glazen gehad en een mooi glazen beeldje van Zell am See. Mijn oma als getuige, en mijn man zijn vader en beste vriend als zijn getuigen hebben onze bruiloft nog goedgekeurd met hun handtekening en op naar het feest!

 

De avond van 03 Augustus 2017

Vanaf de standesamt was het een leuke wandeling door het centrum naar het hotel. In het hotel werd een kleine sektontvangst gedaan waar een grote apfel en topfenstrudel ook klaar stond. De gasten konden zich hier lekker aan versnaperen en wij gingen foto’s maken bij het grote meer van Zell am See. Na de foto’s was het natuurlijk tijd voor het diner. Wij hadden een voorgerecht van fritattensuppe, een hoofdgerecht keuze uit kasenocken (een oostenrijks gerecht), een schnitzel of spaghetti bolognaise. Het nagerecht was een keuze uit topfen of apfelstrudel met warme vanillesaus of slagroom. Mijn ouders hadden live muziek geregeld waar het bezoek nog tot bijna half 12 van heeft genoten. Ik kijk dus zeker terug op een prachtige dag welke ik heb vast laten leggen in een Saal Digitaal fotoboek.

 

Saal-Digitaal fotoboek

Het boek bestaat uit 30 pagina’s en een bedrukte voorkant. Het boek is van stevig en gebonden materiaal en de naden van de pagina’s zijn amper zichtbaar. Via een software van saal-digitaal had ik het fotoboek in ca 5 minuten gemaakt. Ik heb de foto’s zo uitgekozen dat het precies in volgorde van de dag loopt. Via de software kon je kiezen voor allerlei diverse lay-outs waardoor de ene pagina wat meer foto’s bevat dan een andere en ook allemaal in verschillende maten en vormen. De lege vlakken van het album heb ik laten vullen met een licht ivoren kleur, omdat ik dit wat mooier vond in het verloop dan het normale spierwitte. Ook de voor en achterkant van het album is in deze ivoren kleur gedrukt. Ik heb niet alle foto’s in dit album laten drukken omdat het dan heel prijzig zou worden, maar dit wil ik zeker nog wel voor de toekomst doen. Tot die tijd genieten we lekker van deze mooiste foto’s uit dit album.

 

Ben jij getrouwd? Zoja, heb jij ook een album laten drukken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

2 reacties

  • strongbodynl

    Wat ontzettend leuk om te lezen hoe het bij een Oostenrijks bruiloft er aan toe gaat! Ik had je album ook graag willen zien!

  • Lisanne

    Klinkt als een prachtige dag! Gaaf dat je in je geboorteland Oostenrijk getrouwd bent. Bijzonder! Ben wel heel benieuwd nu ook naar je fotoboek. Er zijn zo veel aanbieders van fotoboeken! Had het leuk gevonden om ‘n beeld te krijgen bij je omschrijving.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: