Ik ben altijd erg tevreden geweest over de Vichy oogmake-up remover, omdat deze bijna leeg was ben ik gaan rondkijken naar oogmake-up removers om deze te kunnen vergelijken. Ik kwam er een tegen van Garnier SkinActive de express 2 in 1 make-up remover.

 

Garnier express 2 in 1

Het flesje maakt de remover al onwijs aantrekkelijk, ik hou van mooie verpakkingen en van mooie kleuren en dat heeft deze remover zeker. De remover bestaat uit twee delen waardoor het belangrijk is de remover vooraf goed te schudden zodat deze twee delen zich mengen. Dit is duidelijk te zien aan de doorzichtige kleur en de paarse kleur in het flesje! Deze remover is speciaal geschikt voor de oogmake-up en is zowel ultra reinigend als een verzorging voor de wimpers  door de arginine (van natuurlijke oorsprong).

 

garnier

 

Resultaat

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van deze remover, voor elk oog heb ik aan 1 wattenschijfje met een ruime hoeveelheid genoeg. Zonder te wrijven is de oogmake-up (ook zwaardere oogmake-up) gemakkelijk te verwijderen. Ik vind deze remover wat minder vet dan de remover van de Vichy. Sommige oogmake-up removers kunnen achteraf ook een rood of geïrriteerd gevoel achterlaten maar deze remover is vrij zacht voor de ogen.

 

garnier

 

De remover is te koop bij de drogist winkels (oa Etos, Kruidvat ed)

Een flacon van 125 ml kost ca €5,50. Vaak zijn er wel acties zoals 50% of 1+1 waardoor 1 flesje op 2,75 zou komen. Dit is zeker een mooie prijs en al helemaal prijs/kwaliteit vergelijking. Overigens zou ik het ook de €5,50 waard vinden maar ik ben natuurlijk geen dief van mijn eigen portemonnee. Het flesje is overigens ook nog eens gemakkelijk mee te nemen onderweg bijvoorbeeld op vakantie. De sluiting is ook zeker veilig zodat het flesje niet open gaat onderweg.

 

garnier

 

Wat is jullie favoriete manier om de ogen te reinigen? Gebruiken jullie ook een aparte reiniger voor ogen en gezicht?

9 Reacties

  1. Oh ja dat is niet prettig als je erop reageert. Heb je garnier botanische milk al eens geprobeerd die is heel fijn en verzachtend en 96% natuurlijke ingrediënten

  2. Ik maak mijn gezicht al niet eens schoon met speciaal spul laat staan mijn ogen moet ik bekennen.

  3. Een mooie review. Best logisch dat je het flesje met schudden zodat de twee ingrediënten zich met elkaar mengen.

  4. Ik moet heel voorzichtig met eye make up remover aangezien ik allergisch ben voor een bepaalde stof die in de meeste remover zit. Milk remover zijn wat geschikter voor mij.

  5. klinkt goed en de prijs is ook leuk! Ik heb net oogmake-up remover van lóreal gekocht, eerst die maar eens opmaken.

  6. Ik heb wel eerder remover van Garnier gehad, het roze flesje, hier was ik ook heel erg enthousiast over. De verpakking van deze flacon vind ik ook mooi en vrolijk. Ik koop het ook vaak bij het Kruidvat in de aanbieding.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: