Beauty,  Fashion,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen

Oorbellen van Mostert juweliers

Ik kreeg een leuk mailtje van Mostert juweliers voor een samenwerking over oorbellen. Mijn eerste keuze ging gelijk uit naar Swarovki wat ik in het dagelijks leven zelf ook koop en gebruik. Daarnaast vond ik het leuk om ook een budget setje erbij uit te kiezen. Lees je mee?

 

Swarovski Bella oorbellen

Het eerste setje oorbellen wat ik ontving waren die van Swarovski. Ik had twee opties doorgegeven en ontving het mooie setje Bella. Persoonlijk draag ik het liefste zilveren oorbellen en andere sieraden. Omdat ik in het verleden weleens heb gereageerd op goedkopere/merkloze sieraden koop ik zelf mijn sieraden bijna altijd bij Swarovski zelf of een Swarovski verkooppunt. Ik weet dat ik altijd kan vertrouwen op deze sieraden in dat ze mooi blijven, lang meegaan en bij mij in ieder geval geen irritaties opleveren. Het Bella setje is erg gemakkelijk in te brengen, zitten ook erg comfortabel en het belangrijkste is dat ze er mooi uitzien. Het Bella setje is bij Mostert juweliers te koop voor €49,-

 

oorbellen oorbellenoorbellen

 

Veren oorbellen 38 mm hoog Mostert juweliers

Het goedkopere setje wat ik had uitgekozen vond ik wel erg leuk. Ik wilde tov het Bella setje voor iets heel anders en iets heel opvallends gaan. Nu ik de oorbellen in het echt gezien heb ben ik alleen maar blij met deze uiteindelijke keuze. De oorbellen zien er erg goed uit en inmiddels ook een van mijn favoriete setjes geworden. Ik heb ze inmiddels ook al heel wat uren ingehad en gelukkig geen reactie hierop gekregen. Het is dus veilig om te zeggen dat deze oorbellen van erg goede kwaliteit zijn! De prijs van dit setje is €15,95. Je kunt het Bella of veren setje aanschaffen via de website van Mostert Juweliers. Klik hier om naar de website te gaan!

 

oorbellen  oorbellen oorbellen

 

Welke oorbellen vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: