Net voor mijn vakantie naar Italië ontving ik een leuk pakketje van MyJewellery met daarin 2 maxi jurken en een rieten tas. Je kunt natuurlijk begrijpen dat dit gelijk in mijn koffer mee ging.

 

Leaf maxi dress & Multicolor flower maxi dress

De Leaf maxi dress is een witte maxi jurk met leaves erop. Deze jurk straalt gewoon de zomer uit, en het is dan ook het perfecte jurkje voor de (warme) zomerdagen.  De Multicolor flower maxi dress is ook een witte maxi jurk met vrolijke leaves & een kleurrijke bloemenprint erop welke zorgt voor het heerlijke zomerse gevoel. De jurkjes zitten vrij soepel en luchtig, maar zijn in de taille strakker te stellen. Ik vind de maxi jurken leuk te combineren met flip flops, espradilles of een leuk paar sneakers, maar op het strand natuurlijk gewoon heerlijk met de blote voeten.

 

maxi dress maxi dress

 

De maxi dresses zijn natuurlijk helemaal af te maken met een zonnebril, sieraden en tas! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M & L voor €39,95 per stuk. Ik heb gekozen voor de maat L, dit was uiteindelijk een goede keuze omdat ik een vrij grote boezem heb maar een smalle taille. Ik vind het daarom ook erg fijn dat je de taille naar wens strakker kan stellen. De bovenkant bevat een aantal doorzichtige knoopjes welke je naar smaak kan dichtknopen. De leaf maxi dress viel bij mij wel iets strakker dan de multicolor flower maxi dress, dit was voornamelijk bij de boezem en bij de mouwen. Beide jurkjes heb ik volop in de vakantie gebruikt en zullen ook zeker veel in Nederland gedragen gaan worden.

 

maxi dress  maxi dress

 

Round straw bag L’amour – pink

Deze tas is jou must have voor het zomer seizoen. De tas is gemaakt van riet (heeft geen voering en geen rits). De tekst L’amour is erop gebreid in het roze wat ik juist de extra eyecatcher van deze tas vind. De Round straw bag L’amour is verkrijgbaar in PINK en in LIGHT PINK voor een prijs van €39,95. Om de tas helemaal af te maken kun je het combineren met een leuk sjaaltje eromheen gewikkeld of een kleurrijke tassel eraan.

 

maxi dress maxi dress

 

De maxi jurkjes en de tas zijn te bestellen bij Myjewellery. Verzending is vanaf €50,- gratis en betalen kan zowel met iDeal, paypal als afterpay.

Mocht je nog snel wat voor je vakantie willen bestellen? Voor 20:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden!

 

Van Italie zal zeker nog een foto diary verschijnen, heb jij mijn Duitsland citytrip Würzburg foto blog al bekeken? Welke maxi dress vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

14 Reacties

  1. Mooie jurken zeg! De eerste is mijn favoriet, tasje ook super voor op vakantie

  2. Leuke jurken! Ik kan dat soort jurken nooit aan omdat ik er veel te klein voor ben haha. Altijd erg jammer!

  3. Wat super gaaf deze jurk en de tas is super leuk maar ook handig? Ik zou sneller voir een gewone strandtas kuezen

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: