Het is nog niet zo lang geleden dat ik zelf kraambezoek had voor Isabelle. Veel van mijn kraambezoek wist niet precies wat ze moesten kopen voor ons. Dit omdat je vaak al veel kleding en/of speelgoed krijgt en niemand iets dubbels wil geven. Bij kraamcadeau kun je leuke pakketten vinden die origineel zijn en in verschillende budgets te koop zijn!

 

Kraamcadeau

Ik vind het geven van een cadeau altijd erg leuk, of dit nu met een verjaardag, kerst of in dit geval een geboorte is. Wat ik altijd nog leuker vind is om het cadeau zo origineel mogelijk te maken. De webshop kraamcadeau heeft hier op ingespeeld en een aantal leuke pakketten te kopen voor jongens, meisjes maar ook unisex. De pakketten zijn  in verschillende prijsklasse’s waardoor het gemakkelijk te bepalen is welke in jouw budget past! Zo is het goedkoopste pakket momenteel in de uitverkoop €16,95 en het duurste pakket €99,95.

 

Kraampakket met naam

Het goedkoopste pakket is een kraampakket welke te personaliseren is met naam! Het bestaat uit een leuke giftbag met daarin een badjas en een tutpotje. Voor beiden producten kun je kiezen uit een aantal kleuren en ook de naam kun je in verschillende kleuren erop laten borduren! Het duurste pakket bestaat uit een badjas, Slabbertje, Badcape, Tutpopje, Rammelaar verpakt in een leuke koffer. Ook hier kun je een aantal producten personaliseren door een naam erop te laten borderen. Je kunt de badjas, het slabbertje, de badcape en het tutpotje voorzien van de mooie naam en het cadeau zo nog origineler maken! Maar je kunt ook een aantal losse producten (gepersonaliseerd) bestellen zoals een geboortestoeltje.

 

Bestellen & Levering

Wanneer je jouw kraamcadeau besteld voor 16:00 wordt het pakket de volgende werkdag en op zaterdag ook nog geleverd. Zo ben je natuurlijk nog mooi op tijd met jouw cadeau voor het leuke kraambezoek. Je kunt jouw bestelling betalen via Ideal, paypal, bankoverschrijving, credit card en ook achteraf! De verzendkosten zijn €6,95 maar vanaf een bestelwaarde van €75,- helemaal gratis!

 

Ben jij recentelijk nog op kraambezoek geweest of een kraambezoek in de planning?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: