Orgy & Mini Orgy palette Jeffree Star

Het Jeffree Star Orgy en Mini Orgy palette is alweer eventjes uit. Meestal review ik mijn nieuwe Jeffree palettes altijd wel met trots. Maar ergens was ik dit keer even wat minder trots en blij ermee rondom alles wat Jeffree te maken heeft. Wat ik wel zeker weet is dat ik de make-up graag wil blijven gebruiken en nieuwe palettes waarschijnlijk ook nog steeds zal aanschaffen. Ook zal ik deze gewoon blijven reviewen, dus lees je mee?

 

Jeffree star Orgy palette

Zoals de meeste Jeffree Star kenners ben ik niet echt geschokt van de naam Orgy of van de verpakking, that’s Jeffree! Het Orgy palette bevat 30 pan oogschaduw in alle basis kleuren welke je eigenlijk als MUA nodig heb. Wellicht maakt dit ene palette een heel hoop andere basic palettes onnodig en kun je die inruilen voor deze. Ik was eerst een beetje teleurgesteld omdat ik geen shimmers erin zag en ik hou zo onwijs van de Jeffree Star formule. Maar wat blijkt nou, het Mini Orgy palette heeft 9 pan met alleen maar shimmers! Lees je mee verder?

 

OrgyOrgy OrgyOrgy

 

Swatches

De eerste rij swatches bevatten de kleuren (van boven naar beneden) I’m shy, Vanilla latex, Implant, Teach me, Silk robe en Seduction. Deze kleuren zijn allemaal wat tegen de witte kant. Dit gebruik ik zelf vaak net onder de wenkbrauwen of in mijn ooghoek. De tweede rij bevat de kleuren Voyeurism, Fluffer, Blow out, Gender fluid, Body, Bed or floor? De derde rij bevat de kleuren Knee pads, Safe sex, Top, Bottom, Versatile en Cunnilingus. De vierde rij bevat de kleuren Graving chocolate, All night long, Body chills, Booby trap, Invitation only en Scorpio. De vijfde en laatste rij bevat de kleuren Money shot, Explicit, Happy ending, Orgy, I’m close en Glory hole.

Op de foto’s is ook wel goed te zien hoe gemakkelijk en hoe mooi de kleuren eigenlijk swatchen. Dit is ook voor mij echt een van de redenen waarom ik de producten wel zal blijven kopen. Het is gewoon goed!

 

 

 

Jeffree star mini Orgy palette

Hierboven vertelde ik al even dat het Mini Orgy palette 9 pan heeft welke alleen maar shimmers zijn. Hier ben ik echt super blij mee en eigenlijk vind ik het idee ook wel heel origineel. Ik doe de laatste tijd ook wel veel all matte looks maar toch vind ik het werken met shimmers wel altijd wat extra’s hebben. Het palette zelf ziet er ja interessant uit het is een echt Jeffree palette en ik ben eigenlijk wel blij met mijn hele collectie ondanks alles. Er speelde een aantal zaken rondom een foute batch van dit palette wat voor zover ik weet wordt opgelost en iedereen een nieuwe krijgt. Ik heb mijn palettes bij Beautybay besteld en heb eigenlijk nergens problemen mee (gelukkig).

 

OrgyOrgy OrgyOrgy

 

Swatches

Sorry voor de donkere foto ik had mijn ISO blijkbaar verkeerd staan en met bewerken lichter maken vond ik het niet mooi worden. De shimmers zijn nog wel duidelijk zichtbaar. En de eerste rij bevat de kleuren van boven naar beneden Glass Wet, Champagne Drip en Gagging. De tweede rij bevat de kleuren Soaking Sun, Frozen Fire en Bath house. De derde en laatste rij bevat de kleuren Explicit, Foam Party en Eiffel Tower. Zoals gewend van Jeffree is de pigmentatie weer super alleen de Eiffel Tower vond ik wat minder mooi swatchen maar wellicht is deze wel mooi in een make-up look.

 

 

Make-up looks

Het was best lastig om te kiezen waar ik moest beginnen met zoveel keuzes. De makkelijkste keuze zou natuurlijk zijn om richting de donkere kleuren te gaan en een soort smokey look te maken. Maar ik was ook wel erg benieuwd naar de lichtere kleuren juist en hoe je deze het beste in een look kan verwerken. Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Blow out (matte), Fluffer (matte), Voyeurism (matte), Gagging (shimmer) en Glass wet (shimmer) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Orgy (matte), Scorpio (matte), Bed or Floor? (matte) en Gagging (shimmer) gebruikt. Met de eerste look ben ik eigenlijk best tevreden het is een mooie nude look voor dagelijks/overdag. En de tweede look is wellicht wat meer geschikt voor in de avond of speciale gelegenheden. Al zou ik die look ook nog best wel overdragen dragen zonder nepwimpers.

 

 

Wat vind jij van de Orgy en de Mini Orgy palettes?

2 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.