Out in the wild palettes Essence

Sinds het persbericht van Essence zat ik al te wachten op deze twee nieuwe palettes. Ik blijf toch altijd een fan van het merk omdat ten eerste mooie budget prijzen heeft. Maar ten tweede ook erg goede producten heeft. Vandaag laat ik de twee nieuwste palettes uit de lente/zomer collectie van 2021 zien. Kom je meelezen?

 

Out in the Wild – N01 Don’t stop blooming!

Bij de nieuwe spring/summer collectie van Essence 2021 horen de twee nieuwste Out in the Wild oogschaduw palettes. Het eerste palette N01 Don’t stop blooming! bevat voornamelijk rose/roodachtige tinten en wat neutrale beige tinten. In totaal heeft het palette 12 pan waarvan 5 een matte finish hebben en 7 een shimmer/metallic finish. De kleuren beloven intens gepigmenteerd te zijn en een longlasting effect te hebben. Bovendien is het palette volledig vegan en cruelty free! Het Out in the Wild palette N01 Don’t stop blooming! kost €6,95 en is bij de drogisterijen te koop zoals Kruidvat en de DM drogerie, maar ook bij de Boozyshop.

 

Out in the wild Out in the wildOut in the wild

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de linker vier kleuren en de bovenste uit de middelste ”rij”. Helaas heeft het palette geen namen waardoor er bij mij altijd een puntje afgaat haha. De tweede rij swatches bevat de onderste twee kleuren uit de middelste rij en de rechter vier kleuren. Ik vind de swatches er vrij goed uitzien. De eerste kleur uit de tweede rij (een soort roodachtige kleur) trekt wel zeker mijn aandacht!

 

 

Make-up look

Out in the wildOut in the wild

 

Out in the Wild – N02 Don’t stop beleafing!

Het tweede palette van de Out in the Wild serie is het N02 Don’t stop beleafing! palette. Dit palette bevat daarentegen meer taupe, bronzen en groene kleuren. Dit palette bevat helaas maar 4 matte kleuren (dit had ik graag iets meer willen zien) en dus 8 shimmers. Beide palettes spreken mij qua kleuren erg aan, en bij beiden zien de swatches er ook erg goed uit. Het Out in the Wild palette N02 Don’t stop beleafing! kost €6,95 en is bij de drogisterijen te koop zoals Kruidvat en de DM drogerie, maar ook bij Boozyshop.

 

Out in the wild Out in the wildOut in the wild

 

Swatches

Ook de swatches van dit tweede palette zien er onwijs goed uit. Ik heb weer hetzelfde geswatched als hierboven, de eerste rij bestaat uit de linker vier kleuren en de bovenste twee uit de middelste rij. De tweede rij swatches bevat de onderste twee kleuren uit de middelste rij en de rechter vier kleuren. Ook hier is het weer de eerste kleur uit de tweede rij welke echt mijn aandacht trekt. Al vind ik de shimmer daaronder ook wel heel erg mooi. Maar over het algemeen zien alle swatches er wel weer erg goed uit.

 

 

Make-up look

Out in the wildOut in the wild

 

Welk palette spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.