Ik koos weer een aantal outfits uit op Femmeluxe. Een paar weken geleden vertelde ik over mijn eerste ervaring met het bedrijf en dat helaas een aantal dingen kleiner uitvielen. Dit keer paste ik alle vier de uitgekozen kledingstukken dus lees snel mee.

 

Outfit 1 – Knitted dress cream

Dit is mijn tweede outfits bestelling van Femmeluxe, nee eigenlijk mijn derde maar daar zit een verhaal achter. Ik had eigenlijk wat andere items besteld waaronder een loungewear set maar ineens was mijn huisnummer van Nr 33 naar 22 veranderd. Toen zag ik dat het geleverd was op Nr 22 ging ik verhaal halen, maar deze mevrouw zou niet zijn thuisgeweest. De volgende dag is de postbezorger naar de woning gegaan en mevrouw geïdentificeerd als degene die het pakketje had aangenomen. Maar nu had ze zelf een pakketje besteld. Komt erop neer dat wij het pakketje niet terug gingen kregen en er in een gesprek van 10 minuten wel 100 leugens zijn verteld door de vrouw met elke keer weer iets anders. Dat pakje zal helaas dus nooit terugkomen! Gelukkig kon ik bij Femmeluxe een nieuwe order plaatsen en was ik deze samenwerking niet kwijt.

Ik koos voor 3 outfits waarvan 1 outfit tweedelig is. Deze Cream knitted dress had ik al besteld en gelukkig was deze er nog. Ik ben onwijs blij met deze jurk de kleur is mooi niet te wit gelukkig. De kol is ook erg mooi en prettig, de stof voelt ook heel fijn aan. De pasvorm is echt super want in de winter hou ik wel van oversized jurken etc. Je kunt de jurk tussen de Knitted dresses vinden voor ca €24,95. Van de gekozen outfits is dit wel mijn favoriet!

 

OutfitsOutfits Outfits

 

Outfit 2

De tweede jurk  Door het flitsen is de jurk op de tweede en derde foto lichter. De kleur is in werkelijkheid zoals op de eerste foto. De jurk is naast andere leuke bodycon dresses hier te vinden voor €22,95. De jurk zit wel vrij strak en is eigenlijk op twee manieren te dragen, met de mouwen omhoog of met de mouwen off shoulder. Het is zeker wel een jurk die ik regelmatig zou dragen op een leuke avond.

 

Outfits OutfitsOutfits

 

Outfit 3

De heerlijke Khaki wide leg Trousers kun je hier vinden voor €16,95 en mocht je de bijpassende Khaki crop top erbij willen is deze hier bij de tops te vinden voor €10,95. Het setje is best wel doorzichtig en verhullend en ik heb dit ook meer besteld voor binnenshuis bijvoorbeeld tijdens het doen van mijn make-up of als lekker loungesetje. De stof zit wel echt heerlijk zacht en voelt erg comfy!

 

Outfits

 

Voor welke outfit zou jij gaan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: