Ik was al lange tijd nieuwsgierig naar het merk P.Louise en dan voornamelijk de bases. Het merk is sinds ongeveer 2 maanden te koop bij Boozyshop en gelijk op de dag van de launch kocht ik deze twee bases. Lees je mee?

 

P Louise Base 0

De primers van P Louise zien er van uiterlijk al erg luxueus uit, maar het merk is ook veelbesproken en goed beoordeeld. Met deze primers kun je een egale basis maken om jouw oogschaduw kleuren nog intenser te maken. Bovendien zijn de primers ook nog eens volledig dekkend waardoor je eventuele onzuiverheden kunt verbeteren. Je wenkbrauwen strak kunt aflijnen maar bijvoorbeeld ook kunt gebruiken onder je ogen vooraf je concealer.

De bases zijn te koop voor €15,95 per stuk bij onder andere Boozyshop.

 

P Louise P LouiseP Louise

 

P Louise base 1

Er zijn bij Boozyshop zeven verschillende kleuren beschikbaar Shade 0 (puur wit), Shade 0,5 (koel met een roze ondertoon), Shade 1 (koel met een perzik ondertoon). Shade 2 (beige met een perzik ondertoon), Shade 4 (bruin met een gouden ondertoon), Shade 5 (warm bruin met een neutral gouden ondertoon). En Shade 6 (donker bruin met gouden ondertoon). Bij P.Louise zelf zijn er ook allerlei diverse kleurtjes te koop zoals geel, roze, rood, groen etc. Deze wil ik ook heel graag nog eens uitproberen, dus hopelijk komen deze ook nog bij Boozyshop.

 

P Louise P LouiseP Louise

 

Gebruik jij eye bases voordat je oogschaduw aanbrengt?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: