Paht two Mikayla x Glamlite palette

Van de eerste collectie van Mikayla x Glamlite was ik ook al fan maar deze nieuwe paht two Mikayla x Glamlite is gewoon nog mooier. Dit vooral door de groene kleuren in het palette waar ik echt fan van ben… Kom je gezellig meelezen?

 

Paht two Mikayla x Glamlite eyeshadow palette

De paht two Mikayla x Glamlite eyeshadow palette in het groot formaat is echt een beauty van de buitenkant en de binnenkant. De kartonnen verpakking om het palette heen beloofd al een hoop moois. En het palette is gewoon weer te prachtig! De combinatie van het groen met goud is echt prachtig en past eigenlijk heel erg goed bij de feestdagen ondanks dat de collectie al een tijdje uit is. Ergens ben ik dan ook blij dat ik hem pas nu te pakken heb kunnen krijgen. Het oogschaduw palette bevat 30 pan oogschaduw en is bij Boozyshop verkrijgbaar voor €49,95. Met de kwaliteit die het Paht two Mikayla x Glamlite palette biedt is dit ook wel echt een goede prijs!

 

Paht two MikaylaPaht two Mikayla Paht two MikaylaPaht two Mikayla Paht two MikaylaPaht two Mikayla

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Glazed, Spahkly, Poppin, Dreams, Insane en Cloud Nine. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Glittah, 11-20-21, Gold AF, Bro, Stahbies en Beauty Kills. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: 13, Fall Rivah, Grateful, Cody James, The Mahket en The Commons. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Mama Wang, Pat Rice, Oh My Gahd, Mee Moo, Baddie en Authenticity. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: I Love You, No Hash Lines, 2021, Wicked Awesome, You en Blahckest Blahck.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Glamlite x Mikayla paht two eyeshadow palette wilde ik uiteraard eerst voor de greens gaan. Maar ik heb mijn ook ook zeker nog op de mooie rij met blauwe kleuren en paarse kleuren. Voor nu heb ik de volgende kleuren in mijn eerste make-up look met het palette gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur The Commons (matte), deze ben ik gaan blenden met de kleuren Cody James (matte), Fall Rivah (matte) en 13 (matte). Vervolgens heb ik in de binnenste ooghoek wat van de prachtige shimmer Dreams aangebracht. Ik ben heel erg tevreden over de pigmentatie van de oogschaduw. Maar ook de eenvoudigheid van het blenden, eigenlijk stelt Glamlite gewoon nooit teleur!!

 

Paht two MikaylaPaht two Mikayla Paht two MikaylaPaht two Mikayla

 

Welke palette van de nieuwe Glamlite x Mikayla paht two is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.