Paint pro palette van Glamlite Cosmetics

Het merk Glamlite blijft een van mijn favoriete merken. Hun oogschaduw palettes zijn ongekend goed gepigmenteerd en ook nog redelijk betaalbaar. Het nieuwe Paint pro palette had ik al een tijdje op het oog, en gelukkig kwam deze ook bij Boozyshop in het assortiment. Maar hoe is deze variant tov het andere Paint palette? Kom je gezellig meelezen?

 

Paint Pro palette

Het Paint Pro palette is een van de meest recente palettes van Glamlite (op de Icee collectie na!). Ik had het palette al direct na de lancering op mijn oog omdat ik het vorige Glamlite Paint palette ook heb. Hier ben ik nog steeds tevreden over, dus deze variant kon dan natuurlijk niet achterblijven in mijn collectie. Het palette bevat 18 pan oogschaduw waarvan 12 mattes en 6 shimmers. Alle kleuren zijn echt ongekend goed gepigmenteerd. De prijs van €48,95 is het naar mijn mening ook meer dan waard. Zelf ook benieuwd geworden naar het palette? Bij Boozyshop kun je deze nu nog aanschaffen…

 

Paint pro palettePaint pro palettePaint pro palette  Paint pro palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Indigo, Dark Violet, Orchid, Azure, Viridian Green en Turquoise. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Crimson Red, Magenta, Coral Red, Tangerine, Yellow Ochre en Lime. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Purple, Cobalt Blue, Aqua, Cadmium Yellow, Electric Pink en Titanium White.

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look kon ik het niet laten om zoveel mogelijk kleurtjes te gebruiken. Ik heb voor deze make-up look eigenlijk alle matte kleuren uit het palette gebruikt en met de shimmer Cadmium Yellow (goud) heb ik de lijn getrokken. Ik mijn ooghoek heb ik wat van de shimmer Titanium White gebruikt welke echt geweldig is. Deze kleur heb ik overigens ook iets onder mijn wenkbrauwen aangebracht. Ik ben zelf erg tevreden met deze eerste make-up look en hoop nog veel kleurrijks hiermee te gaan maken…

 

Paint pro palettePaint pro palette

 

Wat vind jij van het Glamlite Paint pro palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.