Vandaag even wat anders als anders! Wie mij kent weet dat naast make-up ik graag nieuwe dingen bak en kook. Toen ik te horen kreeg dat ik drie pannenkoeken mixen van Panash mocht gaan uitproberen zei ik natuurlijk meteen ja leuk! Al benieuwd naar mijn creaties?

Panash

Panash
Panash pannenkoeken mixen zijn biologisch, bevatten geen toegevoegde suikers en geen dierlijke producten. De pannenkoeken zijn dan dus ook geheel vegan te maken met een plantaardige melksoort en appelmoes in plaats van ei. Zo kan iedereen genieten van de mixen.

De mix is gemaakt met een biologisch speltmeel, hij bevat dus wel gluten. Mocht je een allergie hebben of intolerantie is dit wel goed om te weten. Zelf heb ik een tarwe intolerantie die ik eigenlijk vaak negeer maar vind het wel super fijn dat ik deze pannenkoeken dus kan maken zonder daarna buikpijn te hebben!

De pannenkoekenmix is in vijf smaken verkrijgbaar;
Naturel
Cacao
Mango & Kardemon
Rode Biet & Venkel
Gember & Citroengras

Verpakking


De mixen komen in potten waarin 400 gram van de mix zit. Dit is voor ongeveer 14 grote pannenkoeken. Ik maak zelf graag kleintjes en dan haal ik er zelfs 35 uit. De potten hebben een onder de deksel een aluminium seal zitten waarmee hij goed afgesloten zit tot je hem de eerste keer opent. En na gebruik sluit je hem weer makkelijk af met de deksel van de pot.


De potten zijn ook nog is super leuk. Want hoe schattig zijn de beestjes die er op staan? Super leuk dat elke smaak zijn eigen beestje heeft.

Naturel

Panash
Laten we beginnen met de naturel pannenkoeken. Het beslag is super makkelijk te maken, je voegt alleen de natte ingrediënten toe, even mixen en het is klaar om gebakken te worden.

Panash
Ik hou van mijn naturel pannenkoeken met kaneelsuiker en veel fruit. Dus dat heb ik ook gedaan. Qua smaak zijn de pannenkoeken wat minder zoet als met een standaard mix uit de supermarkt. Maar wij eten eigenlijk bijna nooit pannenkoeken omdat ik ze vrij zoet vind en door de tarwe die er altijd in zit last van mijn maag krijg.


Ik vind ze dus super lekker en ik kan ze ook nog is eten wanneer ik wil. Doordat ze minder zoet zijn vind ik ze met hartig beleg ook een stuk lekkerder als dat ik normaal.

Cacao

Panash
Chocolade is bij mij de weg naar mijn hart. Als ik iets 24/7 kan eten is het dat wel. Je snapt natuurlijk dat ik erg nieuwsgierig was naar de cacao mix.

Panash
Deze hebben we gemaakt als toetje voor na het avond eten en volgens mijn mini moest er slagroom bij. Dus werd het pannenkoekjes met slagroom, fruit en geraspte chocolade. Super lekker!


Ik ben een chocolade monster en voor mij mag de cacao smaakt in deze wel iets sterker maar dat ik een persoonlijke voorkeur. Ze zijn namelijk ook gewoon super lekker zoals ze zijn.

Mango & Kardemom

Panash
Een mix die direct mijn aandacht trok. Iets wat je niet snel terugziet in pannenkoeken zijn deze ingrediënten. Als je de pot opent komt de geur van kardemom je ook gelijk tegemoet. Wanneer de mix klaar is, is de geur al een stuk minder.

Panash
Oorspronkelijk had ik de pannenkoekjes gemaakt met mango en banaan. Deze foto’s waren niet naar mijn zin. We moesten dus opnieuw pannenkoekjes maken, je snapt natuurlijk dat we dit niet heel vervelend vonden. Bij gebrek aan mango en banaan in huis werd het ander fruit.


Beide combinaties van fruit was echt super lekker bij deze pannenkoekjes. Door de kardemom zijn ze wat kruidiger qua smaak wat super goed gaat met de subtiele hint van mango die erin zit.

Mijn mening

Ik ben super verrast door de Mango & Kardemom mix, dit is denk ik mijn favoriet. De favoriet van mini is de naturel wat ik ook verwacht had, hij houdt van simpel.

Ik ben super blij dat deze mixen een stuk gezonder zijn dan normale pannenkoeken en ook dat er geen tarwe in zit. Je snapt natuurlijk dat ik nu ook super benieuwd ben naar de andere twee mixen.

Panash is verkrijgbaar via de website van Panash pannenkoekmixen waar je ook nog is super lekkere recepten kan vinden.

Hoe eet jij het liefste je pannenkoeken?

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: