Het lijkt wel alsof deze dagen in het teken van gezonde haren staat. Een paar dagen terug schreef ik een review over de Garnier ingwer haarlijn. Vandaag drie haarmaskers en overmorgen heb ik een blog over de nieuwe Garnier leave in crèmes. In deze blog drie totaal verschillende merken haarmaskers lees je mee?

 

Pantene grow strong haarmasker

Het is eigenlijk raar dat ik nog nooit iets van het merk Pantene heb uitgeprobeerd. Het merk is wel een stuk goedkoper hier in Oostenrijk want ik betaalde maar €2,95 voor het haarmasker (160 ml). Het haarmasker is geschikt voor dun en fijn haar en helpt bij haarverlies. Het masker bevat onder andere Biotin en Bamboe welke ervoor zorgen dat de haren tot in de wortels versterkt worden en daardoor haarbreuk/haarverlies tegengaan).

Ik was het niet echt gewend van haarmaskers maar dit masker moet ingemasseerd worden en het een beetje laten schuimen. Dit kan je doen door je haar wat natter te maken. Hierna spoel je het eigenlijk gelijk alweer uit. Hoe dan ook het masker is erg fijn in zijn gebruik. Ik vind een gebruik van vier weken toch wat te kort om te zeggen of het echt haaruitval tegengaat omdat dit ook van andere bijwerkingen als stress alsnog kan blijven. Maar door dit masker ben ik zeker wel benieuwd geworden naar andere producten van Pantene.

 

PantenePantene PantenePantene

 

Gliss kur 2 in 1 kur

Het merk Gliss Kur is een van mijn favoriete merken betreft haarmaskers. Het masker bevat onder andere een Ionen complex en druivenkernolie het gaat beschadigde haarvezels tegen en zorgt ervoor dat je minder gespleten haarpunten krijgt. Bovendien zorgt het er ook voor dat je haar makkelijk doorkambaar is. Het haarmasker kost €3,95 voor 300 ml. De maskers van Gliss Kur hebben mij tot nu toe eigenlijk nog nooit teleurgesteld en ook dit masker vond ik weer erg fijn. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 2 – 3 minuten en het wordt aangeraden om het 2 – 3 maal per week te gebruiken. Ik gebruik haarmaskers zelf niet vaker dan 2 keer per week om vet haar te voorkomen.

 

 

DM Balea havermelk haarmasker

Het laatste merk is van het huismerk van de DM Balea. Het masker bevat onder andere havermelk en is geschikt voor gevoelig haar. Het masker kost €2,45 voor 250 ml maar ik heb het gekocht in de aanbieding voor €1,85. Ik denk dat dit haarmasker uit het assortiment gaat maar de shampoo en conditioner bleven er nog wel in dus dat zou wel jammer zijn. Dit masker is het dunste van alledrie en heeft ook de kortste inwerktijd, je hoeft dit masker namelijk maar 1 minuut in te laten trekken. Onwijs handig als je dus even snel je haar wilt wassen en niet 10-15 minuten wilt zitten nog. Wel vind ik dat dit masker het minste zichtbare en merkzame effect heeft voor mij en dan het DM Balea haarmasker met kokoswater prettiger vond.

 

 

Welke van deze drie haarmaskers zou jij het liefst willen gebruiken?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: