Ik vond het super leuk dat ik een aantal producten van Paper and Boo mocht uitproberen. Niet alleen naar de Bamboe tandenborstel was ik benieuwd. Maar ook de body bar en conditioner bar trokken erg mijn aandacht. Ik heb de producten nu ca 5 weken uitgeprobeerd. Lees je mee?

 

Paper and Boo – Bamboe tandenborstel

Ik was enorm benieuwd naar de Bamboe tandenborstel van Paper and Boo. De tandenborstel is gemaakt van duurzame bamboe. Het is 100% plasticvrij en tot wel 96% biologisch afbreekbaar. De haren van de tandenborstel zijn soft, dit omdat dit volgens tandartsen het beste is voor je gebit. Ik vind dit persoonlijk ook het prettigst en kocht altijd soft of super soft tandenborstels.

Omdat wordt aanbevolen om jouw tandenborstel elke drie maanden te ontvangen bespaar je met deze tandenborstel enorm veel plastic voor het milieu. Ook de verpakking waarin de tandenborstel wordt geleverd is gemaakt van gerecycled karton. De bamboo tandenborstels te koop bij PaperandBoo voor €4,49 per stuk of een set van 4 voor €13,95.

 

Paper and Boo Paper and Boo Paper and Boo

 

Paper and Boo – Aloe Vera body bar

De eerste bar die ik eens getest had was een shampoo bar. Dit keer test ik een Body bar met aloë vera en een conditioner bar. Aloe vera heeft een verzorgende, verzachtende en voedende werking voor de huid. Daarnaast heeft het ook een ontstekingsremmende en bacteriedodende werking. De Body bar ruikt heerlijk en is onwijs gemakkelijk in gebruik. Ook hiermee bespaar je nog eens enorm veel plastic verpakkingen voor het milieu. Een Body bar van 100 gram kost €7,95 is vegan en dierproefvrij.

 

Paper and Boo Paper and Boo

 

Paper and Boo – Conditioner bar citroen

Ik gebruik zelf enorm veel conditioner en haarmaskers voor mijn lange haren. Ik kan dus enorm veel plastic besparen als ik volledig over zou gaan op conditioner bars dus ik vind het super fijn dat steeds meer producten hiervan op de markt verschijnen. De Conditioner bar is geschikt voor alle haartypes en werkt nog beter in combinatie met de shampoo natuurlijk.

Hoe gebruik je een conditioner bar? Je maakt het even nat onder de warme kraan waarna je het gemakkelijker over je haar kunt verdelen. Ik laat conditioner meestal 3 minuten intrekken waarna ik het goed uitspoel. Een conditioner bar van 60 gram gaat ca 80 wasbeurten mee en kost €9,95. Ook de conditioner bar is vegan en cruelty free. Alle producten kun je vinden op de webshop van paperandboo.com

 

Paper and Boo Paper and Boo

 

Gebruik jij weleens producten in de vorm van een bar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: