Paradise Punch sheetmasker Yeauty

Bij een DM Drogerie bezoekje kijk ik regelmatig of er nieuwe maskers in het schap liggen. Het Paradise punch sheetmasker van het merk Yeauty trok gelijk mijn oog. Het design is in ieder geval super mooi, maar bevalt het masker ook?

 

Yeauty – Paradise punch sheetmasker

Het Yeauty paradise punch sheetmasker trok gelijk mijn oog vanwege de prachtige verpakking. Maar het printje zit dus op het sheetmasker gedrukt en daarom nam ik het masker gelijk mee. Want naast dat skincare belangrijk is wil het oog natuurlijk ook wat. Het sheetmasker bevat onder andere Hyaluron, Vitamine b12 en plantaardige stamcellen. Het beloofd de huid een intensieve vochtigheidsbehandeling te geven. En deze zou ook nog eens langdurig effect hebben. Naast dat alles bevat het masker een heerlijke paradijselijke geur. Namelijk van Mango, Papaja, Ananas en Kokos.

 

Paradise PunchParadise Punch

 

Voor het gebruik van het Yeauty paradise sheetmasker heb je wel wat geduld nodig! Het masker heeft namelijk een inwerktijd van 25 tot 30 minuten welke je kan verlengen tot maar liefst 60 minuten mocht je huid enorm droog zijn. Bij mij was het masker na 30 minuten wel echt helemaal opgedroogd en heb ik het daarom na 30 minuten verwijderd. Ik moet zeggen dat ik dit wel echt een heerlijk sheetmasker vond en ook zeker weer opnieuw zou aanschaffen.

Het masker is onder andere bij de DM Drogerie te koop en kost €1,45 per stuk (prijs Duitsland DM, dit kan per land verschillen). Het merk Yeauty begint ook steeds meer bij mij te groeien en ik probeer erg graag alle eye patches en maskers van dit merk uit. Wat mij betreft is zowel dit masker als het merk een echte aanrader!

 

Paradise Punch

 

Zou jij het Paradise Punch sheetmasker willen uitproberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.