Met de nieuwe Party Prep Lookfantastic beautybox van November heb jij alle items die je nodig heb om je klaar te maken voor de feestdagen. Ik vind deze maand ook weer echt een leuke inhoud hebben! Kom je gezellig meelezen?

 

Party Prep Lookfantastic beautybox November

De Party Prep Lookfantastic beautybox November ziet er weer echt prachtig uit en lekker feestelijk uit. De zilveren ijzige box past heel erg goed bij het thema Party Prep van deze maand. En zo ook het magazine van deze maand. Ik vind het leuk dat Lookfantastic deze altijd nog in een print erbij heeft zitten tov Glossybox.

 

Party PrepParty Prep

 

Bondi Sands – Pure sleep tanning mask

Het eerste item is van het merk Bondi Sands en dit merk is mij zeker wel bekend. Het pure sleep tanning masker kende ik echter nog niet maar omdat ik gek ben op maskers ben ik zeker wel benieuwd. Zoals de naam al doet vermoeden geeft het masker een mooie sun kissed glow. Ik ben dan ook wel erg benieuwd hoe dit gaat bevallen. In de box zit een verpakking van 10 ml, een fullsize verpakking van 75 ml kost €17,45 bij Lookfantastic.

 

Party Prep

 

Avant – Pro perfecting collagen touch eclat primer

Een hele mond vol is deze primer van het merk Avant. Het merk Avant is mij zeker wel bekend het zit namelijk erg vaak in de Lookfantastic box als in de Glossybox. Echter zijn de producten vaak zo duur om zelf aan te schaffen dat ik dit nog nooit gedaan heb. In de beautybox zit een verpakking van 30 ml en deze zelfde verpakking zou €121.95 kosten bij Lookfantisc.

 

 

Brushworks – No crease hair clips

Deze no crease hair clips zijn enorm fijn om te gebruik bij het stylen van je haar maar ook bij het doen van je make-up. Ik ben hier dus zeker wel blij mee! Ik kon de prijs van de hair clips helaas niet vinden bij Lookfantastic.

 

Party Prep

 

Luvia – Cream shader blush

Een losse brush zit de laatste tijd ook steeds vaker in zowel de Lookfantastic beautybox als in de Glossybox beautybox. In deze Party Prep Lookfantastic beautybox kon je een van de twee verschillende brushes krijgen. Van het merk Luxie een tapered shading brush of van Luvia een cream shader brush. De brushes kon ik niet los verkrijgbaar op de site van Lookfantastic vinden.

 

 

Color Wow – Dream Coat

Naar de Dream Coat van Color Wow ben ik wel heel erg benieuwd. Het is een heat activated spray geschikt voor elke haartypes welke jouw haar dat finishing effect geven. In de beautybox zit een verpakking van 50 ml. Een fullsize verpakking van 200 ml kost €31,45 bij Lookfantastic.

 

Party Prep

 

Revolution – Mini Reloaded palette velvet rose

Vroeger kocht ik altijd de Reloaded palettes van Revolution, maar dat is nu al zo lang geleden dat ik wel weer eens benieuwd ben. Het Velvet rose mini palette lijkt mij ideaal voor een simpele dagelijkse make-up look. Het formaat is ook nog eens handig om mee onderweg te nemen. Ik ga het palette zeker wel gebruiken! Helaas kon ik het palette niet op de Lookfantastic site vinden voor de prijs…

 

Party Prep

 

Welk product uit de Party Prep Lookfantastic beautybox spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: