Ik was wel even aan het twijfelen om deze pastel liners te halen van Beautybay. Het pastels palette toen de tijd was mij namelijk een beetje tegengevallen. Maar ik zag wel erg goede reviews en mooie looks van deze liners van een van mijn favoriete instagrammers. Dus ging ik overstag, lees je mee?

 

Pastel liners – Beautybay

Er zijn twee soorten setjes pastel liners verkrijgbaar van het eigen merk van Beautybay. Het eerste setje ”Sunrise” bevat de volgende drie kleuren Cotton candy (pastel roze), Stay peachy (pastel oranje) en Ice lemonade (pastel geel). Het tweede setje ”Twilight” bevat de volgende drie kleuren Minted (pastel groen), Blue skies (pastel blauw), Aurora (pastel paars). Elk setje kost €14,25 per stuk wat ongeveer €4,75 per eyeliner. In principe is dit een redelijk goede prijs, eyeliners zijn al vanaf €1,- te koop van bijv Essence maar zijn ook zeker veel prijziger te vinden.

 

pastel liners pastel liners pastel linerspastel liners pastel linerspastel liners pastel linerspastel liners

 

Swatches

De swatches zijn als volgt van boven naar beneden: Ice Lemonade, Stay Peachy, Cotton Candy, Blue Skies, Minted en Aurora. De eyeliners swatchen erg gemakkelijk en vanaf deze indruk vind ik ze ook goed gepigmenteerd. Wat ik ook fijn vond is dat je de eyeliners als het ware kan draaien wanneer je het ”staafje” wat groter of wat kleiner wil maken. Het zijn dus geen eyeliners welke je moet slijpen en dat vind ik eigenlijk wel prettig.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de drie eyeliners Ice Lemonade, Stay Peachy en Cotton Candy gebruikt. En voor mijn tweede look de drie eyeliners Blue Skies, Minted en Aurora. De kleuren zijn erg mooi zacht en gemakkelijk in gebruikt. Ik wilde de looks eigenlijk vrij simpel en clean houden om echt alleen de eyeliners hun werk te kunnen zien. Verder heb ik alleen nog de Plouise primer gebruikt maar helaas kwam er wat wimperlijm op de witte base waardoor ik niet helemaal tevreden ben over mijn looks. Uiteraard ga ik eerdaags nog andere looks uitproberen welke op mijn Instagram terecht komen.

 

 

Gebruik jij weleens eyeliners?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: